Antalya'da ikinci dönem ASMEK kursu kayıtları 3 Ocak'ta başlıyor.

Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (ASMEK)'nın ikinci dönem kayıtları 3-9 Ocak 2011 tarihleri arasında yapılacak. Şubat ayında başlayacak kurslar

Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (ASMEK)'nın ikinci dönem kayıtları 3-9 Ocak 2011 tarihleri arasında yapılacak. Şubat ayında başlayacak kurslarda 37 branşta eğitim verilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre meslek edindirme başta olmak üzere Ekim ayında başlayan ücretsiz kursların büyük çoğunluğu ikinci dönemde de devam edecek. Bu kapsamda 37 branşta 234 kurs açılacak. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'na bağlı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı ASMEK kayıtları, Çaybaşı, Kepez, Varsak, Yeşilbayır, Karşıyaka, Konyaaltı, Lara ve Atatürk kurs merkezlerinde gerçekleştiriliyor. Kurs kayıtları için nüfus cüzdanı ile diploma fotokopisi, 2 vesikalık fotoğraf, 2'nci kademesi açılan kurslara kayıt olmak için aynı kursun 1'inci kademe sertifikası, web tasarımcısı ve grafik animasyon kursları için 'bilgisayar işletmenliği' sertifikası, halk oyunları kurs kaydı için ise sağlık raporu gerekiyor. ASMEK yetkilileri, vatandaşların kurslarla ilgili detaylı bilgileri www.asmek.org.tr adresinden alabileceğini söyledi.