Cepten bankacılık hizmeti veriyor

Finansbank Cep Şubesi ile bankacılık işlemlerinin her yerden kolayca yapılabilmesine imkan tanınıyor. İphone'a ek olarak Blackberry ve diğer akıllı te

Finansbank Cep Şubesi ile bankacılık işlemlerinin her yerden kolayca yapılabilmesine imkan tanınıyor. İphone'a ek olarak Blackberry ve diğer akıllı telefonlar için özel olarak tasarlanan Cep Şubesi kullanılarak bankacılık işlemlerinin büyük bölümü yapılabiliyor. Piyasa özeti bölümünden günlük piyasa yorumları alınabiliyor, günün yazarından önerilere ulaşılabiliyor.

Cep Şubesi'ni tercih eden müşteriler bankacılık işlemlerini diledikleri yer ve zamanda kolayca yapabilirken, ücretsiz erişim, ücretsiz para transferi (Havale /EFT), özel döviz kurları ve mevduat faiz oranlarından yararlanabiliyor.

Finansbank Mobil Bankacılık uygulamalarını kullanan bireysel ve KOBİ müşterileri hesap işlemleri, para transferleri, kredi kartı işlemleri, yatırım işlemleri, fatura ödemeleri, faturasız hat yükleme ve kredi işlemlerini Finansbank Cep şubelerinden süratli bir biçimde hallediyor. KOBİ müşterileri ayrıca 'İşinize Özel' menüsü ile işleriyle ilgili diğer işlemleri yapabiliyor. Bu da şirket sahipleri için şirket hesaplarına her an ulaşıp işlemelerini izleme ve finansmanlarını yönetme fırsatı sunuyor.

Finansbank İphone'a özel Cep Şubesi uygulaması kullanıcılara, bankacılık işlemlerinde özgürlük ve esneklik getiriyor. Favori işlemleri drag-drop (sürükle-bırak) ile taşıyarak, kullanıcıya özel kısayol menüsü oluşturmayı mümkün kılan Türkiye'deki ilk ve tek finansal uygulama olan Finansbank Cep Şubesi, müşterilere, istenilen işleme süratle ulaşılabilmesine zemin hazırlıyor.

İphone'a özel Cep Şubesi'nin AppStore'da yer alan bankacılık uygulamaları içinde en çok alan uygulama olduğunu belirten Finansbank Direkt Bankacılık Grup Yöneticisi Serhat Yıldırım "Uygulamanın hayata geçmesinin ardından kullanıcılardan 'Şimdiye kadar gördüğümüz en iyi Cep Şubesi uygulaması' şeklinde yorumlar aldık. Uygulama kapsamında müşterilerimiz kadar müşterimiz olmayan İphone kullanıcılarını da düşündük. Müşterimiz olmayan İphone sahipleri de piyasa yorumlarına ücretsiz erişim, yatırım danışmanlarından sesli piyasa yorumları dinleme gibi özelliklerden yararlanabiliyor. Oldukça yoğun bir ilgi gören iPhone uygulamamızı 13 bin kişi telefonuna indirdi." ifadelerini kullandı.