Osmancık'ın İlk Renkli Ofset Tesisleri Hizmete Girdi

Çorum'un Osmancık ilçesinde bir yıl önce yayın hayatına Osmancık Gazetesi'nin Osmancık ofset tesisleri düzenlenen törenle hizmete girdi.

Osmancık'ın İlk Renkli Ofset Tesisleri Hizmete Girdi
Osmancık Gazetesi'nin kuruluş yıldönümü kutlama programı ve Osmancık Ofset'in açılışına Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç, Başpınar Belediye Başkanı Cengiz Dağ, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı Nadir Yücel, İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Bülent Özkaleli, Osmancık Haber Genel Yayın Yönetmeni Orhan Güçlü, gazeteciler, il genel ve belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Açılış duasının ardından Osmancık Gazetesi'nin baskısının yapıldığı Osmancık Ofset Baskı Tesisleri'nin açılışı yapıldı. Açılış kurdelesini Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ile Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen birlikte kesti.
Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, "İlçemize renkli bir gazete kazandıran değerli arkadaşlarımız Osmancık'a güzel bir yatırım yaparak bir de renkli matbaa kazandırdılar. Bir yıldır hep doğruları okuduğumuz Osmancık Gazetesi'ne doğru, tarafsız haber anlayışı içerisinde nice yıllar diliyorum. Osmancık Ofset'in de ilçemize, bütün vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.
Daha sonra Başkan Yazıcı, Osmancık Gazetesi'nin son sayısı için hazırlanan matbaanın baskı düğmesine basarak ilk baskı işlemini başlattı.