Osbük Başkanı Yılmaz 'Osb'lerin Borçları Yapılandırılsın'

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu Başkanı Mahmut Yılmaz, OSB'lerin alacaklarının yanı sıra kamuya olan borçlarının da yapılandırılmasını istedi.

Osbük Başkanı Yılmaz 'Osb'lerin Borçları Yapılandırılsın'
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu (OSBÜK) Marmara Bölge Toplantısı'nın dördüncüsü, Kocaeli'nin Çayırova ilçesi'nde kurulu bulunan Taysad Organize Sanayi Bölgesi'nde (TOSB) gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan OSBÜK Başkanı Mahmut Yılmaz, OSB'lerin kamu kurumlarına olan borçlarının yapılandırılmasını istedi. Yılmaz, vergi affı tasarısına göre OSB'lerin alacaklarının yapılandırıldığını ifade ederek, "Sadece alacaklar değil borçlar da yapılandırılmalı. Bu mutlaka gerçekleştirilmeli. Aksı durumda OSB'ler iflasa sürüklenir" dedi.
Toplantıda konuşan Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracat Genel Müdürü İbrahim Şenel ise , sanayi dahi her şeyin merkezinde ihracat olduğunu söyledi. Şenel, "Sanayimizin performansını ihracatta görebiliyoruz. Artık üretmekten daha önemlisi rekabetçi olmak. Sürdürülebilir bir ihracatımız olmalı" dedi. Toplantının sonunda desteklerinden dolayı OSBÜK Başkanı Mahmut Yılmaz'a TOSB yönetimin tarafından plaket takdim edildi.