Kurtlar Vadisi Pusu - Kurtlar Vadisi Pusu 106. bölüm fragmanı yayınlandı

Kurtlar Vadisi Pusu 106. bölümüyle Atv ekranına 30 Aralık Perşembe günü gelecek. Kurtlar Vadisi Pusu 106. bölümü fragmanı izlenme rekorları kırıyor. Kurtlar Vadisi Pusu 106. bölümü'nde Memati ve Polat Ersoy Ulubey'i öldürecek mi? İşte Kurtlar Vadisi Pusu 106. bölümü ve Kurtlar Vadisi Pusu 106. bölümün fragmanı...

Kurtlar Vadisi Pusu - Kurtlar Vadisi Pusu 106. bölüm fragmanı yayınlandı
Kurtlar Vadisi Pusu 105. bölümünde Memati'nin oğlunun devlet görevlisi Ersoy Ulubey tarafından öldürülmesi büyük şok yaşatmıştı. Kurtlar Vadisi Pusu 106. bölümü bugün yayınlandı ve rekor izlenme ile internet üzerinde izlenme rekorları kırmaya devam ediyor.
Kurtlar Vadisi Pusu 106. bölümünde neler yaşanacak?
Memati oğlu'nun ölümüne isyan edecek. Mezara giren Memati üzerinde toprak atılmasını ve oğlu Ali Memati'yle gömülmek isteyecek. Polat bu durum karşısında Ersoy Ulubey'den nasıl intikam alacak büyük merak niteliği taşıyor. Yeraltı dünyası'nda yeniden kral olmak isteyen Polat Alemdar Kurtlar Vadisi Pusu 106. bölümünde nasıl bir intikam planı kuracak henüz bilinmiyor. Fakat 105. bölümünde Abdulhey'in Alper'e akıl danışması izleyenlerde merak oluşturdu. Polat yeni bir İskender ile uğraşmamak için Ersoy Ulubey'i hemen öldürme planı kurarak bir pusu hareketiyle Ersoy Ulubey'i öldüreceği kesin gözüyle bakılıyor.
Yaşadığı büyük acının ardından Memati'ye ne olacak? Gülendam ve Mamoş'un cenazesinde neler yaşanacak? Cenazeye kimler gelecek? Oğlunun tabutunu kimseye vermeyen Memati neden mezara girecek? Polat Alemdar, can dostu Memati'yi teselli edebilecek mi?
Memati, oğlunun intikamını almak için harekete geçecek mi?

ALİ MEMATİ'NİN VURULDUGU ANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MEMATİ'NİN EVE GELDİĞİ ANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KURTLAR VADİSİ PUSU 106. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

KURTLAR VADİSİ PUSU 106. BÖLÜM FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

TÜM DİZİLERİN HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Kurtlar Vadisi Pusu 105. bölümde neler yaşanmıştı?
Tuncay'ı ele geçiren Yaşar, Polat'ı telefonla aradı ve Polat'tan Şerafettin’i istedi ancak Polat’tan ret cevabı alan Yaşar, Polat'ı ikna etmek için Tuncay'ı ayağından vurdu. Yaşar, Polat'a gümrükçü Şerafettin'le Tuncay Kantarcı için takas teklifi yaptı. Buna sinirlenen Polat Alemdar, Memati ve Abdülhey’i de yanına alarak Yaşar’ın Tuncay’ı tuttuğu mekânın yerini öğrenir ve oraya baskın düzenleyip Tuncay’ı kurtarır. Daha sonra Polat Alemdar, Yaşar’ın sağ kolu olan İlhan’ın ayağından vurdu.Kurtlar Vadisi Pusu dizisine yeni katılan istihbaratçıların, itirafçıların, örgütçülerin, değnekçilerin, kaçakçıların, hepsinin babası olan Ersoy Ulubey, Polat’ı mekanında ziyaret eder ve Polat’a 4 istihbaratçı arkadaşını sordu. Polat Alemdar’ın cevabı ise onları öldürdüm oldu.

Ersoy Ulubey, Zaza’nın sigara işinden verdiği zararı cezası ile birlikte 25 milyon Dolar olduğunu söyleyerek bir daha bu işlerden elini çekecek diye de raconunu kesti. Ersoy Ulubey’in istediği parayı kabul eden Polat, ikinci teklifi duyunca Ulubey’e raconunu koydu ve ikili arasında anlaşma sağlanamayınca racon kesmeye başladılar. Ulubey Polat Alemdar’a “4 adamıma karşı senin iki adamın Abdülhey ve Memati ver bunları gidiyim sulh olsun” dedi.

Bunun üstüne Polat Alemdar “mekânımdasın kahvemi içtin çek git karşıma çıktığında arkadaşlarıma değdi diye iki gözünü birden çıkarırım” dedi. Ersoy Ulubey son olarak “ iki gözümü çıkarana kadar gözüm üstünüzde” dedi ve oradan ayrıldı.Polat Alemdar en kısa zamanda Ersoy Ulubey’i öldürmeyi düşündü. Kurtlar Vadisi Pusu’nun ilerleyen saatlerinde Memati’nin Memoş lakaplı Ali Memati isimli oğlu hastaneye kaldırılır ve doktorlar sünnet olması gerektiğini söyledi. Bunu duyan Memati “hemen yaptıralım” dedi. Ancak Hüsnü’nün karısı Gülendam “düğünsüz sünnet mi olur” dedi ve Memati’yi ikna etti. Ulubey’in tehditlerine karşılık evin etrafına koruma yerleştiren Memati, Hüsnü’yle beraber çocukları eve yolladı. Kurtlar Vadisi Pusu’nun 105. bölümünde Memoş’un sünnet düğünü heyecanı yaşanırken Zaza ve Zülfikar, Memati’nin oğlunun kirvesi olmak için kapıştı.

Tam o sırada Polat geldi ve Zaza ve Zülfikar Ağa’ya “siz ikiniz hiç utanmıyor musunuz” diyerek ben dururken sizin kirve olmaya talip olmanız yakışıyor mu” dedi. Ve sonunda Polat, Ali Memati’yi kirvesi olarak sünnet ettirdi. Daha sonra hastaneden ayrılan Gülendam ve Ali Memati Ömer Babalara gitmek için Memati’nin eve gelmesini beklemeye başladılar. Bu olaylar yaşanırken Ersoy Ulubey boş durmadı ve Memati’nin ailesini takibe başladı. Memati eve gelmek üzereyken Ersoy Ulubey önceden geldi ve kapıdaki korumaları öldürdükten sonra eve girip Gülendam’ı ve Ali Memati’yi hiç acımaksızın öldürdü. Kurtlar Vadisi Pusu 105. bölümü bu hafta tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Kurtlar Vadisi Pusu 106. bölümü şimdiden reytingleri alt üst edeceğe benziyor