Tedavi İçin Oğlunu Getirdi Kendisi Öldü

Konya'ya oğlunun tedavisi için gelen bir kişi, kaldığı amcasının oğlunun evinde sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Kılıçaslan Mahallesi Eski Sille Caddesi Barış Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray'da geçimini boyacılık yaparak kazanan Talip Sürücü (35), oğlunun tedavisi için Konya'ya amcasının oğlu Rıza Sürücü'nün (32) yanına geldi. Eşini, oğlunun yanına refakatçi olarak bırakan Talip Sürücü, geceyi amcasının oğlunun evinde geçirmek için hastaneden ayrıldı. Talip Sürücü, amcasının oğlu ve ailesi gece sobadan sızan karbonmonosit gazından zehirlendi. Sabah saatlerinde
Rıza Sürücü, karısı Ümmü (27), çocukları Mehmet (8) ve Mert Sürücü (4) ile birlikte zehirlendiklerini hissederek komşularına olayı bildirmesi üzerine eve ambulans çağırıldı. Eve gelen sağlık görevlileri Talip Sürücü'nün cansız bedeniyle karşılaşırken, Rıza Sürücü Konya Numune Hastanesi'ne, anne Ümmü ve çocuklar Mehmet ile Mert Sürücü de Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına aldı.
Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Talip Sürücü'nün cesedi Konya Numune Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.