CHP Giresun İl Başkanı Gezmiş'ten partiden ayrılanlara çağrı: Yuvaya dönün, ana gemi burasıdır

CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, CHP'den ayrılan, sempati duyan herkesi parti çatısı altında toplanmaya davet etti.

Gezmiş, partisinin Gi

CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, CHP'den ayrılan, sempati duyan herkesi parti çatısı altında toplanmaya davet etti.

Gezmiş, partisinin Giresun İl Danışma Kurulu toplantısında 18 Aralık'ta gerçekleştirilen CHP Olağanüstü Kurultay sürecini değerlendireceklerini, gelecek yıl yapılacak olan genel seçim çalışmaları hakkında değerlendirmeler yapacaklarını söyledi.

CHP'den ayrılan veya CHP'ye kendisini yakın hissedenleri parti çatısı altına beklediklerini aktaran Gezmiş, "Bugün diyoruz ki yuvaya dönün. Ana gemi burasıdır. İktidara yürüyüş kurultayımızı yaptık. İktidara yürüyüşümüzü başlattık. Daha önce bir şekilde kırılmış, küsmüş CHP'li kardeşlerimiz, bizlerin veya bizden önceki yöneticilerin kırdığı ne kadar insan varsa, herhangi bir şekilde sola ilgi duyan, sempatizan olan vara, CHP'nin herhangi bir döneminde bizimle birlikte olan herkese yuvaya dönmeleri çağrısında bulunuyoruz. Bu bir yuvaya dönüş çağrısıdır. Bu iktidara yürüyüş çağrısıdır. Gelin ana gemide toplanalım hep beraber iktidara yürüyelim." diye konuştu.

CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim ise yaptığı konuşmada, son günlerde il teşikilatında yeniden seçime gidilmesi için imza toplattığı yönünde kendisi hakkında iddialarını yalanladı. "Bizim tek hedefimiz var CHP'yi iktidar yapmak:" diyen Karaibrahim şöyle konuştu: "Son zamanlarda CHP'nin gündeminde imza toplama, yeniden ili seçime götürme gibi söylentiler var. Böyle bişey kesinlikle yok. CHP iktidara gidiyor. Böyle ufak tefek işlerle uğraşmaya zamanımız yok. İli, ilçesi bir bütün olarak partimizi iktidara taşımak için var gücümüzle mücadele vermeye devam edeceğiz. Bizim hepimizin partiye borcu vardır. Bu borcu ne yapıp edip ödemek zorundayız. Bizim tek hedefimiz var CHP'yi iktidar yapmak. Bütün CHP'lilerin bundan başka hiçsir gayesi yoktur."