Vali Atış'tan Adana'ya Mücevher Kutusu Benzetmesi

Adana Valisi İlhan Atış, son birkaç yıldır Adana'ya yapılan yatırımlardan heyecan duyduğunu ifade etti

Vali Atış'tan Adana'ya Mücevher Kutusu Benzetmesi
Adana Valisi İlhan Atış, son birkaç yıldır Adana'ya yapılan yatırımlardan heyecan duyduğunu ifade etti. Vali Atış, "Adana, paha biçilemez bir mücevher kutusu. Bu kutunun içindeki mücevherleri gün yüzüne çıkarmak için herkes taşın altına elini koymalı" dedi.
Vali İlhan Atış Adana'ya olan sevdasını ziyaret ettiği Acıbadem Adana Hastanesi'nde bir kez daha dile getirdi. Vali Atış, Acıbadem Adana Hastanesi'nde tedavi gören İşadamı Bülent ve Ali Özler'in babaları hayırsever Özbek Özler ve Eski Milletveki Mehmet Ali Bilici'nin annesi Hatice Bilici'yi ziyaret etti. Vali Atış'ı, Hastane Direktörü Hüseyin Çelik, Başhekim Prof. Dr. Mustafa Kibar, İşadamları Mehmet Ali Bilici, Süleyman Bilici ve Ali Özler karşıladı.
Hastane Direktörü Hüseyin Çelik, Başhekim Prof. Dr. Mustafa Kibar, Bilici ve Özler aileleriyle sohbet eden Vali İlhan Atış, Adana'nın kalkınması için çorbada tuzu olan herkese minnettar olduğunu söyledi. Adana'nın tarihi ve doğal güzellikleriyle asırlar boyu kıskanılan bir kent olduğunu dile getiren Vali Atış, Adana'yı "mücevher kutusu"na benzetti.
Vali Atış, "Paha biçilemez olan bu mücevher kutusunun içinde inanılmaz değerler bulunuyor. Kutuyu açıp bu değerleri ortaya çıkarmamız lazım. Bunun için de sizler gibi işadamlarının yaptığı yatırımların ve sağlık kurumlarının sayısının artması için işbirliğine ihtiyaç var. En büyük hedeflerimizden biri Adana'yı Ortadoğu'nun sağlık üssü haline getirmek. Kentteki tüm sağlık kurumları bunun için canla başla çalışıyorlar. Yani sözün kısası; Adana'nın hak ettiği yerlere gelebilmesi için herkes taşın altına elini değil gövdesini koymalı" dedi.