Sarıkamış'ta Belediye Cadde Ve Kaldırımları Yıkadı

Sarıkamış Belediye Başkanlığı'na bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aralık ayında havanın sıcak ve güneşli olması dolayısıyla yolları ve kaldırımları tazyikli suyla yıkadı.

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'nde havanın sıcak ve güneşli olmasından yararlanan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü kısa süre önce yağan kardan dolayı cadde ve sokaklarda biriken buz parçalarını tazyikli suyla yıkayarak temizledi.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yapılan periyodik temizlik hizmetleri yanında cadde ve sokakları yıkayarak daha temiz bir ortam sağlamaya çalışması ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.
Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Sarıkamış'ın daha düzenli ve temiz bir ilçe olması amacıyla, ilçenin estetiğini ve sağlığını ilgilendiren temizlik ile ilgili çalışmaların yoğun ve aralıksız olarak devam edeceğini söyledi.
İlçenin temizliği için titizlik gösterdiklerini belirten Belediye Başkanı İlhan Özbilen, "ekiplerimiz daha temiz bir ilçe için kolları sıvayarak, cadde, sokak ve kaldırımları tazyikli suyla yıkıyorlar" dedi.
Sarıkamış'ı temiz bir ilçe haline getirerek, halk sağlığının korunması noktasında da gereken hassasiyeti gösterdiklerini dile getiren Özbilen, Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, vatandaşlarımızın sağlığını tehdit eden faktörleri asgariye indirmek amacıyla bütün cadde ve sokaklarda yıkama seferberliği başlattığını vurguladı.
Sarıkamış'ta zemheri ayında belediyenin kaldırım ve caddeleri tazyikli su ile yıkaması ilçeye gelen yerli ve yabancı turistler tarafından ilgiyle izlendi.
Normal şartlarda bu aylarda kar ve soğuk olması gereken ilçede, güneşli ve sıcak hava vatandaşları sokaklara döküyor.