Fatma Öğretmen Ve Arkadaşı Göz Yaşları Arasında Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yalova'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden biri öğretmen iki kişi göz yaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Genç öğretmenin öğrencilerinin göz yaşları dinmek bilmedi.

Dün Kirazlı köyü sapağında meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü Özgür Deniz Erdoğan (30), Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nde 3 ay önce sözleşmeli olarak öğretmenliğe başlayan Fatma Karakaya'yı (22) da yanına alarak dolaşmaya çıktı. Kamyona çarpan motosiklet sürücüsü Erdoğan ile arkasında oturan Karakaya feci şekilde can verdi.
Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi'nde öğretmenlik yapan Fatma Karakaya'nın sınıfında bugün hüzün hakimdi. Öğrencileri, kazada kaybettikleri öğretmenlerinin nardından göz yaşı dökerken, Yalova Merkez Camii'nde kılınan cenazeye çok sayıda öğretmen ile öğrenci katıldı. Öğrencileri, Fatma öğretmeni göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurladı. Karakaya, il mezarlığına defnedildi. Öğrenciler, Fatma öğretmenin acılı annesi Zeynep, bababı Ali İhsan ile kız kardeşleri Eda, Seda, Ece ve Melisa'yı da teselli etti.
Bu arada, Özgür Deniz Erdoğan ise, Çiftlikköy ilçesinin Sahil Mahallesi'nde toprağa verildi.