GTO eski genel sekreterlerinden Mesut Ölçal, vefatının birinci yılında anıldı

Geçtiğimiz yıl vefat Gaziantep Ticaret Odası (GTO) eski genel sekreterlerinden Mesut Ölçal, ölümünün birinci yılında mezarı başında anıldı. Mesut Ölça

Geçtiğimiz yıl vefat Gaziantep Ticaret Odası (GTO) eski genel sekreterlerinden Mesut Ölçal, ölümünün birinci yılında mezarı başında anıldı. Mesut Ölçal için Asri Mezarlıkta gerçekleştirilen anma törenine Ölçal Ailesi'nin yanı sıra, GTO Meclis Başkanı Zeki Yağcı, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Sabri Kocaman, Gaziantep Turizm Derneği Başkanı Sıtkı Severoğlu, GTO personelleri ile Mesut Ölçal'ın sevenleri ve dostları katıldı.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan törende yaptığı konuşmada, Mesut Ölçal'ın fiziki olarak aralarından ayrılmasına karşın ruhen hep yanlarında olduğunu söyledi. Aslan, "Mesut Ölçal, yaşamı boyunca çevresindekiler tarafından sevilen örnek bir kişiydi. 25 yıl Odamıza ve şehrimize çalışkanlığıyla önemli hizmetler vermiş, kentimizin gelişimi için yürütülen çalışmalara katkı sağlamıştır. Kendisini unutmadık, hiçbir zaman da unutmayacağız. Ruhu şad, mekanı cennet olsun." dedi.

Meclis Başkanı Yağcı ise merhum Mesut Ölçal'ı, ölümünün 1. yılında rahmetle andıklarını belirterek, "Değerli bir insan olan Mesut Ölçal'ı ölümünün 1. yılında özlem ve rahmetle anıyoruz. Ailesine sabır kendisine de Allah'tan rahmet diliyoruz." şeklinde konuştu.