Akpınar'da Yılın Muhtarı Mustafa Çetinkaya

Akpınar Kaymakamlığında düzenlenen muhtarlar toplantısında yılın muhtarı Çiftlik Mehmetağa Köyü Muhtarı Mustafa Çetinkaya seçildi.

Akpınar'da Yılın Muhtarı Mustafa Çetinkaya
Muhtarlar toplantısına, Akpınar Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Akpınar İlçe Özel İdare Müdürü Hamza Atalay ve çok sayıda muhtar katıldı. Akpınar Kaymakamı Ramazan Kendüzler toplantıda yaptığı konuşmada Akpınar İlçesine yapılması planlanan ikinci etap TOKİ evleri için muhtarlardan TOKİ 'ye üye olmalarını istedi. İkinci etap TOKİ evlerinin Akpınar İlçesi için çok önemli olduğunu vurgulayan Kendüzler, İlçenin gelişmesi için TOKİ evlerinde ikinci etabın yapılaması gerektiğini kaydetti. Toplantıda, Çiftlik Mehmetağa Köyü Muhtarı Mustafa Çetinkaya da yaptığı hizmetleri anlatmasının ardından Kaymakam Kendüzler tarafından yılın muhtarı seçildi.
Çiftlik Mehmetağa Köyü Muhtarı Mustafa Çetinkaya yılın muhtarı seçilmesinde, 2010 yılında 3 bin 500 metre kanalizasyon alt yapısı, çocuk parkı, yollarının asfaltlanması ve içme suyunun getirilmesi gibi hizmetlerin olduğu belirtildi.