Şampiyonluğu tüm Türkiye'ye armağan ediyoruz

Katar'da düzenlenen Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası'nda, oynadıkları 4 maçta set vermeden Dünya Şampiyonu olan Fenerbahçe Acıbadem Bayan Vole

Katar'da düzenlenen Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası'nda, oynadıkları 4 maçta set vermeden Dünya Şampiyonu olan Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı oyuncuları şampiyonluğu tüm Türkiye'ye armağan ettiklerini söylediler.

Maçın ardından FB TV'ye açıklamalarda bulunan oyunculardan Eda Erdem, kupayı kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Kupayı almaya gemiştik buraya ve kupayı kazandık. Çok mutluyum. Bu kupaların devamı gelecek. Bize destek veren Acıbadem Gurubu'na teşekkür ediyorum. Şampiyonluğu tüm Türkiye'ye armağan ediyoruz." dedi.

Seda Tokatlıoğlu ise, bütün takım arkadaşlarını tebrik ederek çok mutlu, heyecanlı ve gururlu olduklarını ifade etti.

Çok başarılı ve güzel bir turnuvanın yaşandığını belirten Ergül Avcı, bu turnuvayı düzenleyen herkese teşekkür etti. Çok büyük bir başarıya imza attıklarını ifade eden Naz Aydemir ise, "Sezona bütün kupalara kazanma sözüyle başladık. Şu anda iki de iki yaptık ve 2. kupamızı kazandık. Devamını getirmek istiyoruz." diye konuştu.

Yağmur Koçyiğit ise konuşmasında, böyle büyük bir organizasyonda şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Bu arada Fenerbahçe Acıbadem'de final maçında Türk oyunculardan sadece Eda Erdem ve Nihan forma giyerken, diğer Türk oyuncular süre alma şansı bulamadı. Sarı - lacivertliler final maçından sonra oyuncular ve teknik kadro büyük sevinç yaşadı.

Öte yandan günün diğer maçında Dominik Cumhuriyeti'nden Mirador'u 3-1 yenen İtalyan Volley Bergamo üçüncü oldu.