Ölüdeniz Sanat Evi Müdürü Coşkun Karabulut Tüyap Çukurova Kitap Fuarında

TÜYAP'ın 11-16 Ocak 2011 tarihlerinde Adana'da düzenlemiş olduğu Çukurova Kitap Fuarı'na davet edilen Ölüdeniz Belediyesi Sanatevi Müdürü şair ve yazar Coşkun Karabulut yeni çıkarmış olduğu kitaplarını okurlarıyla buluşturacak

TÜYAP'ın 11-16 Ocak 2011 tarihlerinde Adana'da düzenlemiş olduğu Çukurova Kitap Fuarı'na davet edilen Ölüdeniz Belediyesi Sanatevi Müdürü şair ve yazar Coşkun Karabulut yeni çıkarmış olduğu kitaplarını okurlarıyla buluşturacak.
Adana'da düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı'na davet edilmesinin kendisi için büyük anlam ve mutluluk taşıdığını ifade eden Ölüdeniz Belediyesi Sanatevi Müdürü Çoşkun Karabulut "İlk şiir kitabım olan Taramak Gökyüzü'nü 1992 yılında Adana'da Tını Yayınları'ndan çıkarmıştım. O yıllarda Yeni Adana Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştım. Bir anlamda edebiyat dünyasına ilk adım attığım yıllardaki arkadaşlarımla ve okurlarımla yeniden buluşmak beni oldukça heyecanlandırıyor. Türkiye Edebiyatçılar Derneği'nin fuarda düzenleyeceği Şiir Dinletisi'nde bana da yer vermeleri beni gururlandırdı. Fuarda yüzlerce dinleyici önünde şiir okumak bir şair için onur verici bir durum. Ayrıca fuar boyunca Edebiyatçılar Derneği Standında yeni çıkan şiir kitaplarımı imzalayacağım. Çok mutluyum."
Coşkun Karabulut Adana'da katılacağı fuar etkinliklerinin yanı sıra Mersin ve Tarsus'ta da şiir dinletilerine katılacak ve kitaplarını imzalayacak.