Karşıyaka Bursaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 2. hafta maçında Karşıyaka Bursaspor ile bu akşam karşılaşacak. Karşıyaka Bursaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Karşıyaka Bursaspor maçı izle. Karşıyaka Bursaspor maçı saat kaçta başlayacak. İşte Karşıyaka Bursaspor maçı...

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 2. hafta maçında Karşıyaka İzmir Atatürk Stadı'nda Bursaspor'u ağırlıyor.

Ziraat Türkiye Kupası (D) Grubu 2. hafta maçında Karşıyaka ile Bursaspor karşı karşıya geliyor. İzmir Atatürk Stadı'ndan oynanacak olan mücadelede Barış Şimşek düdük çalacak. Şimşek'in yardımcılıklarını ise Serhan Malkoç ve Serkan Çimen yakacak. Maçın dördüncü hakemi ise İlkay Aydın.

TRT ANADOLU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Saat 20:00'de başlayacak ve TRT Anadolu'dan naklen yayınlanacak.

KAYSERİSPOR'U ELEYİP GRUPLARA KALDI!

Karşıyaka, Ziraat Türkiye Kupası Plat-Off maçında Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor'u uzatmalara giden maçta 3-2 mağlup ederek gruplara kalmayı başarmıştı. İzmir ekibi D Grubu'nda Bursaspor ile oynayacağı maçla birlikte Türkiye Kupası'nda ilk grup maçına çıkmış olacak.

Ev sahibi Karşıyaka'da doping testinde, kanlarında yasaklı maddeye rastlanan Barış Memiş ve Mustafa Sevgi'nin tedbirli olarak ceza kuruluna sevk edildikleri için Bursaspor karşısında forma giyemeyecekler.

BURSASPOR TELAFİ PEŞİNDE!

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarı lider Trabzonspor'un ardından ikinci sırada tamamlayan Bursaspor rotayı Ziraat Türkiye Kupası'nda çevirdi. İlk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde kötü skonuçlar alan ancak ligde iyi bir performans gösteren yeşil-beyazlılar, Türkiye Kupası'ndaki ilk maçında sürpriz bir sonuca imza atmıştı. Kendi sahasında Spor Toto TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Kırıkhanspor ile 1-1 berabere kalan Bursaspor, Karşıyaka maçında bu puan kaybını telafi etmek istiyor.

MUHTEMEL İLK 11'LER

KARŞIYAKA

Soner
Ayhan
Saffet
Aykut
Fırat
Baykal
Kıvanç
Bilal
Tiago
Erhan
Osman

BURSASPOR

Ivankov
Mustafa Keçeli
Ömer
Serdar Aziz
Vederson
Turgay
Svensson
Ergiç
Ozan
Batalla
Sercan

STAT: İzmir Atatürk
SAAT: 20:00
HAKEM: Barış Şimşek
YAYIN: TRT Anadolu