Freni Patlayan Kamyonet İnşaata Çarptı

Muğla'nın Milas ilçesinde, trafikten çekilmek üzere olan kamyonet yokuş aşağı hareket halindeyken freninin patlaması sonucu bir inşaata çarptı. Araçta sıkışan kamyonet sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Freni Patlayan Kamyonet İnşaata Çarptı
Burgaz Mahallesi Depo Sokağından yokuş aşağı Nazmi Akdeniz Caddesi'ne dönüş yapmak isteyen çekme belgeli hurdaya ayrılmak üzere olan plakasız kamyonet freninin patlaması sonucu yapımı süren bir inşaata çarptı. Olay sırasında caddede başka kimsenin bulunmaması bir faciayı önledi. Kazada, araç sürücüsü sıkıştı. Kazayı görenler sürücüye yardıma koştu. Beton kolonla sürücü mahalli arasında sıkışan Oğuz Aygün'e (39) ikinci müdahaleyi itfaiye ekibi yaptı. Kamyonet, Milas Belediyesi'ne ait bir iş makinesinin
yardımıyla kurtarıldı. Vatandaşların yardımıyla sağlık ve itfaiye ekipleri ayağı sıkışan sürücüyü 20 dakikalık bir müdahalenin ardından kurtardı. Sürücü, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken vücudunda çok sayıda kırık tespit edildi.
Kaza sonrası yaşananlara tanık olan Burgaz Mahallesi Muhtarı Feyyaz Özdemir, büyük bir gürültü duyduğunu ifade ederek el birliğiyle sürücünün sıkıştığı yerden kurtarıldığını ifade etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.