Hyundai'nin Yeni Otomobilleri Görücüye Çıktı

Bursa'da, Hyundai'nin son model otomobillerinin tanıtımı yapıldı

Bursa'da, Hyundai'nin son model otomobillerinin tanıtımı yapıldı. Hyundai'nin Bursa'daki ana bayiliğini yapan Bilim Otomotiv, ix20, ix35 ve Genesis Coupe model otomobilleri görücüye çıkardı. Yeni gelen 3 otomobilin tanıtımını yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Satış Müdürü Sayım Bircahan, Bursalı otoseverlerin Hyundai'nin son çıkan otomobillerini beğendiğini söyledi. "Bayi olarak yeni gelen 3 otomobilimizin kendi pazarına lansmanını yaptık" diyen Bircahan, gösterilen ilgiden
memnun kaldıklarını söyledi. "Bursa halkı bizi yalnız bırakmadı" diyen Bircahan, şöyle konuştu: "Otomobillerimizi gördüler. Kendi sınıflarında çok güzel araçlar. İX20 bizim daha önceden çıkan 'Matrix' model aracımızın yerine geldi. Genesis Coupe, geliştirilen dizaynıyla görücüye çıktı. Araçların fiyatı ise çok uygun. 51 bin TL fiyatı olan İx35 model jeep çok iyi satış rakamlarına ulaşacağına inanıyoruz."
Bursalı otoseverler, lüks araçları detaylı bir şekilde inceledi. Özellikle ix35 model jeepe yoğun ilgi gösteren Bursalılar, son model otomobillerin konforunu da denemeyi ihmal etmedi.
(YS-HO-Y)