Has Partili Erol Erdoğan: Siyasete format atarak ülkeyi 50 yıllık köhnemiş zihniyetten kurtaracağız

Has Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Erdoğan, siyasete format atarak, elli yıllık köhnemiş, yanlış ve kamplaşma mantığından kurtararak siyasetin nor

Has Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Erdoğan, siyasete format atarak, elli yıllık köhnemiş, yanlış ve kamplaşma mantığından kurtararak siyasetin normalleşmesini sağlayacaklarını söyledi.

Osmaniye'de partililerle bir araya gelen Erdoğan, Türkiye'de siyasi bir rekor kırarak 30 gün içinde partilerini kurduklarını kaydetti. 81 ilin 60'dan fazlasında il başkanlarının görevlerinin başında olduğunu hatırlatan Erdoğan, "299 ilçede de teşkilatlarımızı kurduk. Ocak ayının sonuna kadar Türkiye'nin bütün illerinde ve ilçelerinde tam anlamıyla teşkilatlanmış olacağız. Bizim sokaklara çıkıp gece gündüz çalışarak yapmamız gerekeni genel başkanımız başarmış durumdadır. Partimizin tanınma kısmı yani zor kısmı bitmiş, kolay kısmı ise önümüzdedir." dedi.

HAS Parti olarak iki şey yapmaya çalıştıklarını aktaran Erdoğan, "Bunlardan bir tanesi Türkiye'deki siyaseti bildiğimiz siyaset modelinden çıkartıp yeni bir siyaset tarzını inşa etmeye çalışıyoruz. Bu siyasete bir format atarak elli yıllık köhnemiş, yanlış ve kamplaşma mantığından kurtararak siyasetin normalleşmesini sağlayacağız. Yıkıcı muhalefet değil yapıcı muhalefet, aciz değil muktedir iktidar, kavgacı değil yol gösterici siyaset izleyeceğiz." şeklinde konuştu.