Spor dünyası 2010'da Frank Rijkaard'ı konuştu

Medya Takip Merkezi'nin (MTM) tarafından hazırlanan araştırmaya göre, 2010'un en popüler teknik direktörü Galatasaray'dan gönderilen Frank Rijkaard ol

Medya Takip Merkezi'nin (MTM) tarafından hazırlanan araştırmaya göre, 2010'un en popüler teknik direktörü Galatasaray'dan gönderilen Frank Rijkaard oldu.

MTM, tüm yılı kapsayan geleneksel araştırması, 2010 yılının, spor medyasında en çok gündeme gelen teknik direktörünü belirledi. Araştırmaya göre, yılın en popüler teknik direktörü Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard olurken, ikinci sırada ise Fenerbahçe spor kulübünün teknik direktörü Aykut Kocaman yer aldı.

Her gün yüzlerce gazete, dergi, TV kanalı ve haber sitesinin izlenerek, haberlerin analiz edildiği araştırmada, medyanın spor kulüpleri arasında en çok Fenerbahçe spor kulübüne ilgi gösterdiği, ancak kulübün teknik direktörü Aykut Kocaman'ın Rijkaard'ın gerisinde kaldığı görüldü.

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, yılın reytingi en yüksek üçüncü teknik direktörü olurken, 2009 yılının en çok konuşulan teknik direktörü olan Mustafa Denizli, 2010'da reyting kaybetti. Ancak buna ve 2010 yılında Spor Toto Süper Ligi'nin herhangi bir takımını çalıştırmamasına rağmen Denizli, listenin beşinci sırasında yer aldı.