Ak Parti'den Tıp Fakültesi Başhekimi Numanoğlu'na Ziyaret

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve yönetimi, Zonguldak Tıp Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Kemal Varım Numanoğlu'nu ziyaret etti.

Ak Parti'den Tıp Fakültesi Başhekimi Numanoğlu'na Ziyaret
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve yönetimi, Zonguldak Tıp Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Kemal Varım Numanoğlu'nu ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşma yapan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, "Tıp Fakültesi bizim için çok önemli. Teşkilatımız adına sizlere başarılar diliyorum. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Tıp Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Kemal Varım Numanoğlu ise, "Tıp Fakültesi Zonguldak'a katkısı gerçekten çok büyük. Diş Fakültesi de inşallah açılacak. İleride onkoloji birimi kazandırmak istiyoruz. Bu bölge tümü sağlık kampüsü olarak tanımlanıyor. Sağlık kampüsü olarak biraz daha da yapılandık. Burada yeşillik alanlar olacak, insanların rahat edebileceği yerler olacak. İnşallah canlı, hareketli sağlık kampüsü olacak. Zamanla bunları yapmaya çalışacağız" diye konuştu.