Aşlık AK Parti il başkanlığına değil, milletvekilliğine aday

Parti tüzüğü gereği İl Hakem Heyeti Başkanı olarak AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevini vekâleten yürüten Ali Aşlık, il başkanı adaylığında isminin g

Parti tüzüğü gereği İl Hakem Heyeti Başkanı olarak AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevini vekâleten yürüten Ali Aşlık, il başkanı adaylığında isminin geçmesiyle ilgili haberlere açıklık getirdi.

Temayül yoklamasında isminin geçtiğini fakat il başkanlığı görevini vekâleten yürüttüğünü ifade eden Aşlık, "Şu anda parti tüzüğümüz gereği il başkanlığına vekalet ediyorum. Teşkilat temayülünde ismimim çıkmış olması, il başkanı aday adayı olacağım anlamına gelmemektedir. Siyasi hayatım boyunca verilen tüm görevleri özveriyle yapma gayreti içinde oldum. Bundan sonra verilecek görevleri de gücüm nispetinde yerine getirmenin kararlılığı içinde olacağım. 12 Haziran 2011 seçiminde milletvekili aday adayı olacağım için il başkanlığına aday değilim." dedi. AK Parti olarak bütün teşkilatların gayretinin yerel yönetimlerde iktidar olduğunu ifade eden Ali Aşlık, İzmir'de bunun için yeni kurulacak ekibe her türlü desteği vereceğini ifade etti.