Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay'ın Gaziantep Ziyareti

Bir dizi temas ve inceleme için Adıyaman'da bulunan Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, Gaziantep'e gelerek Basın İlan Kurumu Müdür Vekili Serkan Mıhçıoğlu'nu ziyaret etti

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay'ın Gaziantep Ziyareti
Bir dizi temas ve inceleme için Adıyaman'da bulunan Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, Gaziantep'e gelerek Basın İlan Kurumu Müdür Vekili Serkan Mıhçıoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette kurum personelleri Ziya Parlak ile Mustafa Bilir de hazır bulundu.
Atalay, beraberindeki Eskişehir Cemiyet Başkanı Yılmaz Karacan, Adıyaman Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet Bağcı, Basın Danışmanı Alper Talas'la birlikte geldiği Gaziantep'te, Basın İlan Kurumu Gaziantep Müdür Vekili Serkan Mıhçıoğlu'nu ziyaret etti. Gaziantep'in son yıllarda önemli atılımlar yapan bir sanayi ve ekonomi kenti olduğunu ifade eden Atalay, "Suriye ile vizelerin kalkmasından sonra Ortadoğu'nun cazibe merkezlerinden biri haline gelen Gaziantep'in gelişimini yakından izliyoruz. Gaziantep basının bu gelişime paralel olarak güçlendirmek ve destek vermek önceliklerimiz arasında" dedi.
Meslek hayatına Trabzon Karadeniz Gazetesi'nde başlayan Mehmet Atalay, Son Havadis, Tercüman ve Milli Gazete'deki gazeteci-yazarlık görevlerinden sonra, Zaman Gazetesi'nde spor müdürlüğü yaptı. 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri Genel Müdürlüğü görevine başladı ve bu görevi 2000 yılına kadar sürdürdü. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Spor Danışmanlığı görevini de yürüttü. 2000 yılında Yeni Şafak Gazetesi Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Atalay, 2003 yılında başladığı Başbakan Başmüşavirliği'nin ardından Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne atandı. 6 yıl başarıyla yürüttüğü Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü görevinden, 6. Spor Şurası ile jübilesini yaparak ayrılan Mehmet Atalay, halen Başbakan Başmüşaviri ve Basın ve İlan Kurumu Genel Müdürü olarak devam etmektedir.