Başbakan Erdoğan Siirt'te Gelmeden Güvenlik Tedbirleri, Üst Seviyeye Çıkarıldı

Başbakan'ın bugün Siirt ziyareti öncesi çevrede güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarılırken, Başbakan'ın konuşma yapacağı meydan kapatılarak, meydana bağlanan yollar araç ve yaya trafiğine kapatıldı

Başbakan Erdoğan Siirt'te Gelmeden Güvenlik Tedbirleri, Üst Seviyeye Çıkarıldı
Başbakan'ın bugün Siirt ziyareti öncesi çevrede güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarılırken, Başbakan'ın konuşma yapacağı meydan kapatılarak, meydana bağlanan yollar araç ve yaya trafiğine kapatıldı.
Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın toplu açılışlara katılmak üzere bugün saat 11.00'de Siirt'e gelmesi bekleniyor. Erdoğan'ın saat 12.15'te Atatürk bulvarında yapacağı toplu açılış töreni öncesi güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarıldı. Başbakan'ın konuşma yapacağı platforma vatandaşların 10 metre yaklaşmasına izin verilmezken, alana gelecek olan kalabalık, Aydınlar Caddesi üzerinde toplanacak. Başbakanın üzerinde konuşma yapacağı platformun bulunduğu alana açılan tüm yollar yayaların geçişine üst
araması yapılarak izin verilirken, araç trafiğine tamamen kapatıldı. İl merkezi ve çevresinde güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkarıldı. Bölge illerden minibüsler ile çok sayıda polis Siirt'e sevk edildi.
Başbakan'ın gelmesini bekleyen vatandaşlardan Mehmet Çiçek, "Başbakan'ın bugün ilimize gelmesini bekliyoruz. Başbakandan beklentilerimiz var. Bu beklentilerimizde öncelikle ilimizde yapılan yatırımların hızlandırılması ve bitirilmesini istiyoruz" dedi.
Başbakandan işsizliğe çözüm getirilmesini beklediklerini belirten vatandaşlardan Salih Altunç da, "Başbakan'ın bugünkü gelişini önemsiyoruz. Başbakan'da işsizlik sorununa çözüm getirilmesini talep ediyoruz. İlimizde işsizlik oranı yüksek, insanlar boş boş kahvehanelerde oturuyor. Kendisinden beklentilerimiz çok inşallah beklentilerimizi yerine getirir" şeklinde konuştu.
Öte yandan, havaların yağışlı olması nedeniyle programın aksayabileceği ve başbakanın programında değişiklik yapılmasının beklenildiği öğrenildi.