MYO öğrencilerinden Başkan Hekimoğlu'na teşekkür ziyareti

Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu'nu makamında ziyaret etti. Öğrenciler, Başk

Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu'nu makamında ziyaret etti. Öğrenciler, Başkan Hekimoğlu'na sosyal ve kültürel faaliyetlerde kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Öğrenciler, Arhavi'nin küçük bir ilçe olmasına rağmen, sosyal ve kültürel faaliyetler konusunda Arhavi Belediyesi'nin çalışmalarından memnun olduklarını söyledi.

Öğrencilerden Bilal Şahinkayası, "iki yıllık süre içerisinde, Arhavi'de çok güzel günlerimiz oldu. Bunda başkanımızın katkısı çok büyük. Özellikle farklı illerden gelen öğrenci arkadaşlar yeni aktiviteler ve kültürel faaliyetleri yaşamak ister. Bu süre içerisinde birçok faaliyetlere katıldık. Doğa ve yayla gezileri yanında, bisiklet turları, sinema, festival, fotoğraf çalıştayı, film festivali derken dolu dolu iki yıl geçirdik. Emeği geçen herkese, arkadaşlarım ve okul hocalarım adına teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Coşkun Hekimoğlu da "Gerçekleştirdiğimiz her türlü sosyal faaliyetlerimizde özellikle gençleri ön palanda tutmaya çalıştık. Siz gençlerin sosyal aktüaliteler içerisinde yer almanız için elimizden gelen desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz. Arhavi bu bölgede ve hatta tüm Türkiye'de sanatsal, sosyal ve kültürel faaliyetleri ile her zaman adını duyurmuş bir ilçe olmuştur. Bu gün siz öğrencilerden bu güzel sözleri, takdiri alıyorsak demek ki bir şeyleri doğru yapıyoruz demektir." ifadelerini kullandı.