Eskişehirspor Beşiktaş maçı LİG TV

Spor Toto Süper Ligi'nin 16.haftasında Eskişehirspor Beşiktaş maçı ile başlayacak. Eskişehirspor Beşiktaş maçı ne zaman başlayacak? Eskişehirspor Beşiktaş maçı saat kaçta oynanacak? Eskişehirspor Beşiktaş maçı ayrıntıları. Eskişehirspor Beşiktaş maçı LİG TV canlı izlenecek. Eskişehirspor Beşiktaş maçı kadrolarını buradan öğrenin. İşte Eskişehirspo

Eskişehirspor Beşiktaş maçı LİG TV
Spor Toto Süper Ligi’nin 16.Haftası bugün oynanacak Eskişehirspor-Beşiktaş maçı ile başlayacak. Eskişehirspor Atatürk Stadı’nda oynanacak zoru karşılaşmayı hakem Bünyamin Gezer yönetecek.

Saat 20.00’de başlayacak olan Eskişehirspor-Beşiktaş maçını Lig TV canlı olarak verecek.

ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ


Spor Toto Süper Lig’de alt sıralarından kurtulmak isteyen Eskişehirspor'da teknik direktör Bülent Uygun, cezası nedeniyle bu maçta da tribünde olacak. Son haftalarda başarılı bir oyun ortaya koyan Eskişehirspor, geçen hafta Kayserispor maçında attıkları 2 golle, gol yollarındaki sıkıntılarını aştıklarının sinyalini vermiş oldu. Eskişehirspor’un son 4 haftada hiç mağlubiyet almamış olması dikkat çeken başka bir husus olarak göze çarpıyor.

Eskişehirspor Spor Toto Süper Ligi’nin geride kalan 15 haftasında elde ettiği 16 puanla ligde 13.sırada yer alıyor

Eskişehirspor’da sakatlıkları bulunan Volkan ve Koray dışında önemli bir eksik oyuncu bulunmuyor.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ


Galatasaray ve Bursaspor maçlarını kazanarak zirve yarışından kopmayan siyah-beyazlı ekip, Eskişehirspor maçından da 3 puanla ayrılırsa, bu sezon ilk kez Süper Lig'de 3 maç üst üste galip gelecek.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi’nin geride kalan 15 haftasında elde ettiği 27 puanla ligde 5.sırada yer alıyor.

Sezon başından bu yana sakatlıklarla sorun yaşayan Beşiktaş'ta bu maç öncesinde de önemli eksiklikler bulunuyor. Beşiktaş'ta, izinli olan Fatih Tekke ve Yusuf Şimşek'in yanı sıra, sakatlıkları süren Bobo, Rüştü Reçber, Ekrem Dağ, Nihat Kahveci ve Onur Bayramoğlu bugünkü maçta da forma giyemeyecek.

Siyah-beyazlı takımda 3'er sarı kartları bulunan Mert Nobre, Roberto Hilbert ve Ersan Adem Gülüm, bugünkü maçta da sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve ilk yarının son haftasındaki Gaziantepspor maçında forma giyemeyecek.

TAKIMLARIN KADROLARI


ESKİŞEHİRSPOR
Ivesa
Sezgin
Burhan
Nadareviç
Oliveira
Bülent Ertuğrul
Burhan
Serdar
Erkan
Sezer
Okwunwanne

BEŞİKTAŞ
Cenk Gönen
Hilbert
Ersan Gülüm
İbrahim Toraman
İbrahim Üzülmez
Necip Uysal
Fabian Ernst
Mehmet Aurelio
Holosko
Guti
Ali Kuçik

STAT: Atatürk Stadı
SAAT: 20:00
HAKEM: Bünyamin Gezer
YAYIN: Lig TV