Fethiyespor'da Ofspor Maçının Hazırlıkları Devam Ediyor

Fethiyespor, Pazar günü oynanacak Ofspor maçının hazırlıklarına devam ediyor

Fethiyespor, Pazar günü oynanacak Ofspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Son iki haftada kazanılan 4 puanın verdiği moralle neşe içinde geçen antrenmanlarda oyuncuların hırsları ise göz dolduruyor.
Türk Telekom galibiyeti ile başlayan çıkışın Ofspor maçı ile de devam edeceğini belirten Teknik Direktör Erkan Sözeri, "Devrenin bitimine 3 hafta kala iyi sonuçlar almak ve çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz" dedi. TFF Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta 15. hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynanacak. Devrenin bitimine 3 maç kala Fethiyespor kendi evinde Ofspor ile karşılaşacak. Ofspor maçının hemen ardından Çarşamba günü deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Fethiyespor devreyi kendi evinde oynayacağı Eyüpspor maçı ile kapatacak. Salı gününden itibaren Ofspor maçının hazırlıklarına başlayan Fethiyespor'da, sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

"DEPLASMANDA ALDIĞIMIZ BİR PUANA SEVİNEMEDİK"
Dardanelspor maçı ile ilgili bir değerlendirme yapan Teknik Direktör Erkan Sözeri, "Maç öncesinden baktığımız zaman Çanakkale maçı bizim açımızdan 1 puan almanın önemli olduğu bir maçtı. Yani maç öncesinde 1 puan almamız çok da kötü bir şey değildi. Ancak maçı görüp, pozisyonları yaşadıktan sonra ve de penaltı kaçırdıktan sonra açıkçası 1 puana sevinemedik. 3 Puanı kaçırdığımız için üzülüyoruz. Çanakkale'de genç, diri bir rakiple oynadık. Onlara kolay kolay pozisyon vermedik. Neticesinde de sahadan 1 puanla ayrıldık. Bundan sonra önümüze bakacağız. Son iki maçta kazanılan 4 puan var. Bir çıkışımız var gözüküyor. İnşallah Of maçı ile bunu devam ettirmek istiyoruz. Ben oyuncularımızı kutluyorum. Aynı mücadeleyi Ofspor maçında da devam ettirip iyi bir sonucu taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz" dedi.

"KAÇAN PENALTILARA TAKILIP KALMAYACAĞIZ"
Son 2 maçta kaçırılan 2 penaltıyı da değerlendiren Erkan Sözeri, "Çanakkale maçında kaçan penaltıya takılıp kalmayacağız. Daha öncede Türk Telekom maçında 1 penaltıyı kaçırdık. Oyuncularımızın üzerinde bir kısmetsizlik var. Özellikle de son haftalarda gelen baskı ve gerginlik bu penaltıların kaçmasına neden oluyor diye düşünebiliriz. Penaltılar dünyanın her yerinde kaçıyor. Önemli olan pozisyona girmek ve golleri yapabilmek. Biz pozisyona giriyoruz ancak gollerde sıkıntımız var. Bunları gidermek için daha önce olduğu gibi çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu sıkıntımızı gidermeye çalışacağız. Yoksa takımımızın sıralama itibari ile bulunduğu yer oynadığımız oyunla örtüşmüyor. Fethiyespor bu sıralamayı hak etmiyor. Şuanda bizim ilk dördün içinde olmamız gerekirdi diye düşünüyorum. Kaçırdığımız golleri, penaltıları atıp son dakika yediğimiz golleri yemeseydik şuan çok farklı bir konumda olurduk. Ama işte genç oyuncularla oynamanın da dezavantajı bu diye düşünüyoruz. Genç oyunculara sabrediyoruz. Hatalar yapıp goller kaçırıyorlar. Biz genç oyuncularımızı böyle kazanacağımızı düşünüyoruz. İnşallah onlar da kendilerine olan dersleri çıkarıyorlar. Biz de kendimize yönelik gerekli dersleri çıkarıyoruz. Tecrübeleri hakikaten ucuz olmuyor" diye konuştu.