Trabzonspor antrenmanını Hakan Şükür de izledi

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş yö

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, sakatlıkları bulunan Glowacki ve Colman, izinli olan Engin ile A2 takımı ile maça çıkan Tayfun katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Umut Bulut ise takımdan ayrı koşu yaptı. Bordo-mavili futbolcular, takım halinde koşu ve tek pas çalışması ile başladıkları idmanda, taktik ağırlıklı çift kale maç yaptılar.

HAKAN ŞÜKÜR ANTRENMANI İZLEDİ

Bu arada, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi'nce düzenlenen 'Futbolun Yeni Gerçekleri' konulu panele katılmak üzere Trabzon'a gelen Hakan Şükür de bordo-mavili takımın antrenmanını izledi.

Teknik Direktör Şenol Güneş ile bir süre sohbet eden efsane futbolcuya, Güneş, üzerinde ismi yazılı olduğu 9 numaralı forma hediye etti.

Güneş, "Hakan'ı genç transfer ettik" diye takılırken, Hakan Şükür de "Şimdi fiyat düştü ya ondan" diye karşılık verdi. Güneş ise "Yoksa alamazdık" diye espri yaptı.

Hakan, Umut Bulut'un 9 numaralı formayı giydiğini düşünerek ona ayıp olacağını söylemesi üzerine ise Güneş, 9 numaralı formayı Teofilo'nun giydiğini, onun da kaçması nedeniyle formanın boş olduğunu söyledi.