Milli Eğitim Şurasına Giden Müdür Şahinkaya, Vekil Tuğcu İle De Görüştü

Milli Eğitim Şurası için Ankara'ya gelen Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Şahinkaya, mecliste AK Parti Kütahya Milletvekili Hüseyin Tuğcu ile görüştü

Milli Eğitim Şurasına Giden Müdür Şahinkaya, Vekil Tuğcu İle De Görüştü
Milli Eğitim Şurası için Ankara'ya gelen Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Şahinkaya, mecliste AK Parti Kütahya Milletvekili Hüseyin Tuğcu ile görüştü. Kütahya'nın milli eğitim ile ilgili sorunlarını paylaşıp, çözüm yolları üzerine istişarenin yapıldığı görüşmeye, eğitimci kökenli milletvekili olan Tuğcu, özel bir önem verdiğini söyledi.
Milletvekili Tuğcu, diğer milletvekilleri ile birlikte sürekli bakanlarla, müsteşarlarla görüşüp, Kütahya'nın sorunlarına çözüm aradıklarını, özellikle en son olarak, Biçer ve Kinay ile birlikte, Milli Eğitim Müsteşarı Esengül Civelek'i ziyaret ederek, milli eğitim ile ilgili konuları bütün boyutlarıyla görüştüklerini belirtti.
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, Kütahya'nın genel olarak milli eğitimle ilgili sorunlarını ve temel ihtiyaçlarını dile getirdi.
Şahinkaya, vekillerin bu konudaki destek ve gayretlerini her zaman yanlarında görüp hissettiklerini, bunun için kendilerinin de her türlü sorunu ve konuyu çok rahat bir şekilde dile getirmekten ayrı bir haz duyduklarını ifade etti.