Beşiktaş, kupa maçının hazırlıklarına başladı

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa ile 1 - 1 berabere kalarak liderin 9 puan gerisinde kalan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayaca

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa ile 1 - 1 berabere kalarak liderin 9 puan gerisinde kalan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Siyah - beyazlı ekip, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 11 Kasım Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Ligi'nin 11. haftasında dün akşam Kasımpaşa'yı Fiyapı İnönü Stadı'nda ağırlayan siyah - beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası'nda grup maçlarına Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması ile başlayacak.

Kupada B Grubu'nda mücadele eden Beşiktaşz, 11 Kasım Perşembe günü saat 20.00'de oynanacak olan bu mücadelenin hazırlıklarına basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmaya tedavilerine devam edilen Ekrem Dağ, Sivok ve Ferrari'nin katılmadığı açıklandı.

Rıdvan Şimşek, Mert Nobre ve Zapotocny'nin ise takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştığı belirtildi.

Takım halinde yapılan koşuların ardından Kasımpaşa maçında forma giyen oyuncuların antrenmanı tamamladığı, diğer futbolcuların ise, önce pas çalışması ve ardından da dar alan çalışması yaptı. Antrenman çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, kupa maçının hazırlıklarını yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak.