Başkan Pekel'e Lions Kulübü'nden Yeni Okul İçin Ziyaret

Bandırma Lions Kulübü yöneticileri, Bandırma'ya yeni bir okul kazandırmak için Belediye Başkanı Sedat Pekel'i ziyaret ederek görüşme yaptılar.

Başkan Pekel'e Lions Kulübü'nden Yeni Okul İçin Ziyaret
Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Lions Kulübü Başkanı Taner Kırtay ve kulüp yöneticilerini makamında kabul etti. Bandırma'ya yeni bir okul kazandırmak için Belediye Başkanı Sedat Pekel ile görüşmelerde bulunduklarını belirten Lions Kulübü Başkanı Taner Kırtay, eğitime destek olmak amacıyla bu projeyi en iyi şekilde hayata geçireceklerini söyledi.
Böyle bir amaç için ziyarette bulunan Lions Kulübü Başkanı Taner Kırtaya ve yöneticilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Sedat Pekel, belediye olarak her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını söyledi. Başkan Pekel, bu projenin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, "Böylesine kutsal bir amaç için Bandırma Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Bu konuda gerekli talimatları hemen vereceğim ve yeni okul için gerekli olan uygun bir bölgemizi hiçbir maddi karşılık beklemeksizin okul yapımı için tahsis edeceğiz" dedi.