Muğla ve İzmir'de sahte içki operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'nce, sahte içki üreticilerine yönelik olarak İzmir ve Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen eşzamanlı operasyonlarda 7 ki

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü'nce, sahte içki üreticilerine yönelik olarak İzmir ve Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen eşzamanlı operasyonlarda 7 kişi gözaltına alındı.

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Marmaris'te Ö.Ç. ve S.A. isimli şahısların, temin ettikleri alkollü içkileri sağlıksız şartlarda şişeleyerek piyasaya sürdüğü bilgisini aldı. Şebekenin çökertilmesine yönelik olarak 4 ay sürdürülen projeli çalışma neticesinde gerekli delilleri elde eden emniyet güçleri, İzmir ve Marmaris'te önceden belirlenen adreslere eşzamanlı operasyonlar düzenledi. Operasyonda Ö.Ç. (63), S.A. (44), G.I. (34), İ.S.P. (29), İ.T. (40), N.E. (56) ve F.A. (50) gözaltına alındı. Bin 928 şişe gümrük kaçağı içki, damacana ve bidonlar içinde de 235 litre açık içki ele geçirildi. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.