Gençlerbirliği, Beşiktaş maçı hazırlıklarına 12 eksikle başladı

Spor Toto Süper Lig 12 haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarına 12 oyuncusundan yoksun başladı.

Beşiktaş maçı haz

Spor Toto Süper Lig 12 haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarına 12 oyuncusundan yoksun başladı.

Beşiktaş maçı hazırlıklarına start veren başkent ekibi revire döndü. Kayserispor mücadelesinde sakatlanan Orhan, Aykut ve Zec, izinli Kulusic, Serkan, Murat, tedavileri devam eden Mustafa, Curri, Harbuzi, Stewart ile hafif sakatlıkları bulunan Billy ve Jedinak ilk antrenmanda yer almadılar.

Haftanın ilk çalışması İlhan Cavcav Tesisleri'nde Teknik Direktör Ralf Zumdick yönetiminde yapıldı. Isınma koşusu ile başlayan antrenmanda daha sonra kültürfizik hareketleri ve top kontrolü çalışması yapıldı. Antrenmanın sonraki bölümünde yapılan 5'e 2 pas çalışmasının ardından çift kale maç ile antrenman sona erdi.

Kırmızı - siyahlı ekip yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarına devam edecek.

Öte yandan antrenman sonrası soruları yanıtlayan Yeni Zelandalı oyuncu Smeltz, iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade ederek, "Bu çıkışı devam ettirmek istiyoruz. Beşiktaş maçı kolay olmayacak. İyi bir ekiple mücadele edeceğiz. Bu maçtan puan veya puanlar almak istiyoruz." dedi.

Takımın tecrübeli oyuncusu ve eski bir Beşiktaşlı olan Mehmet Yozgatlı ise, son haftalarda iyi performans sergilediklerini dile getirerek şu ifadeleri kullandı;

"İyi futbol oynamaya çalışıyoruz. Bunu son haftalarda sahaya yansıttık. Şampiyonluk için oynayan bir takımla mücadele edeceğiz. Kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmadan avantajı kullanıp galip gelmek istiyoruz."