CHP'liler, Manavgat'ta 2011 seçimlerine kadar ev ev ve köy köy dolaşacak

CHP'liler, Antalya'da referandumda elde ettikleri hayır başarısını genel seçime de taşımak istiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat

CHP'liler, Antalya'da referandumda elde ettikleri hayır başarısını genel seçime de taşımak istiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat İlçe Başkanlığı 2011 genel seçim hazırlık çalışmaları için birlik ve beraberlik yemeği verdi. İlçe örgütünün, Manavgat Kızılağaç Turizm Bölgesi (KTB) Sea World Resort Otel'de verdiği yemeğe CHP Antalya milletvekilleri Atilla Emek, Hüsnü Çöllü, Osman Kaptan, Tayfur Süner, Antalya İl Başkanı Özer Ülgen ve İlçe Başkanı Abbas Tarakçı katıldı.

CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülgen, 12 Haziran 2011 yılında yapılacak olan milletvekilliği seçiminde hedeflerinin tek başına iktidara taşımak olduğunu söyledi. Ülgen, AK Parti iktidarının 12 Eylül'de yapılan anayasa değişikliği paketi oylamasında bütün imkanları kullanmasına rağmen yüzde Antalya'da yüzde 43,3 oy alabildiğini kaydetti. Referandumda Antalya'da hayır oyları oranının yüzde 56,7 olduğunu hatırlatan Ülgen, bu başarıyı 7,5 ay sonra yapılacak olan genel seçimde de göstermek istediklerini ifade etti. Ülgen, "2011 seçimlerinde AK Parti iktidarının 9 yıllık saltanatına son vereceğiz. AK Parti, halkın 3 Kasım 2002 ve 22 Temmuz 2007 yılında sandıkta verdiği yetkiyi halk namına iyi kullanamadı. 8 yıllık süre içinde halk alım gücü daha da zayıfladı. Çiftçi, köylü, esnaf ve memur zor durumda. Seçim süresine kadar ele ele vererek kenetleneceğiz. Parti için küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakalım. İktidara gelen için Manavgat'ta ziyaret etmediğimiz ev kalmasın. Köy köy mahalle mahalle dolaşalım. Partimizi iktidar yapalım." diye konuştu.

CHP Antalya Milletvekili Tayfur Süner de yaptığı konuşmasında parti içinde korku imparatorluğu kurmaya çalışanlara geçit vermeyeceklerini söyledi. Görevden alınan eski CHP genel sekteri Önder Sav'a gönderme yapan Süner, 'Geçtiğimiz günlerde Ankara'da meydana gelen depremle parti içindeki korku duvarları yıkıldı. Sıra AK Parti iktidarının korku duvarını yıkmaya geldi. Partimizde de ülkemizde de korku imparatorluğu kurmaya çalışanlara asla geçit vermeyeceğiz." diye konuştu.

22 Temmuz 2007 yılı genel seçimlerinde Antalya'dan AK Parti 5, CHP 5 ve MHP 3 milletvekili çıkarmıştı. 3 Kasım 2002 seçimlerinde de AK Parti Antalya'dan 5, CHP ise 8 milletvekili çıkarmıştı.