Vali Okutan Esnafları Ziyaret Etti

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Şanlıurfa'da Türkiye U15 bayan milli takımı ile Rusya bayan milli takımları ve Türkiye Erkek U19 Milli Takımı ile İtalya Erkek Milli Takımının Şanlıurfa GAP Arena Stadyumunda maç yapacaklarının öğrenilmesinden sonra esnafı ziyaret etti

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Şanlıurfa'da Türkiye U15 bayan milli takımı ile Rusya bayan milli takımları ve Türkiye Erkek U19 Milli Takımı ile İtalya Erkek Milli Takımının Şanlıurfa GAP Arena Stadyumunda maç yapacaklarının öğrenilmesinden sonra esnafı ziyaret etti.
Sarayönü caddesinden Yıldız meydanına kadar tüm esnafı tek tek ziyaret eden Vali Okutan esnafa hayırlı işler dilerken, Ziraat Türkiye Kupası maçına gelen yerli turistten sonra milli maçlarda yabancı turistlerin de gelmesini beklediklerini ve bu yönde çalışma yaptıklarını söyledi. Kadim şehir olan Şanlıurfa'nın misafirperverliğini Ziraat Türkiye Kupasında olduğu gibi tekrar göstereceğini belirterek, "Hem esnafımız hem de Şanlıurfalı hemşehrilerimiz için önemli müsabakalar kentimizde oynanacak.
Şanlıurfa'nın tarihi ve turistik yerlerini ve insanlarının sıcaklığını bu maçlarla yeniden göstereceğiz. Amacımız Şanlıurfa'ya A milli takımlar düzeyinde maçların da oynanmasını sağlamak. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. Hatta bu yönde ciddi beklentilerimiz de oluşmaya başladı. Oynanacak olan U 15 ve U19 maçları A Milli takım düzeyinde oynanması muhtemel maçlara temel teşkil edecek. Bu yüzden esnafımızın ve tüm hemşehrilerimin bu maçlara ve misafirlere gerekli ilgiyi, desteği vereceğinden
şüphemiz yok" dedi.
Esnaflar ise, Ziraat Türkiye Kupasının öncesi ve sonrasında kente gelen turistler ile birlikte iş hacimlerinin artığını bu maçlarla da aynı iş hacmine ulaşmak istediklerini söyledi. Vali Nuri Okutan'a çalışmalarından dolayı teşekkür eden esnaflar, Okutan'a sıkıntılarını da anlattı.
Bu arada Vali Nuri Okutan, ziyaretin yanı sıra bazı esnaflardan alışveriş de yaparken, bir esnaftan bıttım sabunu aldı.