Pamukkale Turizm Zonguldak'ta şube açtı

Pamukkale Turizm, Zonguldak 100. Yıl Belediye Terminali'nde şube açtı. Şubeyi işadamı Vahdet Velioğlu işletecek.

100. Yıl Belediye Terminali'nde

Pamukkale Turizm, Zonguldak 100. Yıl Belediye Terminali'nde şube açtı. Şubeyi işadamı Vahdet Velioğlu işletecek.

100. Yıl Belediye Terminali'nde gerçekleştirilen Pamukkale Turizm'in şube açılış törenine Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, TSO Başkanı Salih Demir, ZKÜ Rektör Yardımcısı Vural Evren ve İhsan Toroğlu, Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar, GMİS Genel Başkanı Ramis Muslu, işadamı Vahdet Velioğlu, THK Başkanı Hüseyin Demirel, belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

Belediye Başkanı İsmail Eşref, terminal binasının yaklaşık 5 ay içerisinde restore edileceğini söyledi. Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mehmet Ali Akçın ise yenilikleri paylaşmak için Velioğlu ailesi ile iş ortaklığı yaptıklarını aktardı. Akçın, "Kendisini her geçen gün revize eden firmamız, bu yeniliklerini sizlerle paylaşmak üzere çok değerli bir aile ile iş ortaklığı yaptı. Velioğlu Ailesi'nin bize olan güveni ve bizim onlara olan güvenimizle burada çok güçlü bir beraberlik olacağına inanıyoruz. Bu konuda değerli hemşerilerimizden ayrıca destek bekliyoruz. Her geçen gün hizmet kalitemizin artacağı sözünü şimdiden veriyorum. Bu gün başlayan, keyifli yolculuk maceramızın ilerleyen aşamalarda geliştirilerek en üst seviyeye geleceğine inanıyorum." diye konuştu.

İşadamı Vahdet Velioğlu da şöyle dedi: "Bugün burada Velioğlu ailesi ile ülkemizin güzide markalarından birisi olan Pamukkale Turizm'in Zonguldak halkı için konforlu seyahatleri gerçekleştirme tutkusunda buluştuk. Bir araya gelerek oluşturduğumuz bu güzel sinerjiyi üstün hizmet ve kalite anlayışıyla Zonguldak halkımızın hizmetine sunuyoruz. İnsanımıza verdiğimiz değerden hareketle tüm otobüslerimizi en iyi markaların son modellerinden bireysel koltuk, eğlence ve ekran sistemiyle donatılmış olarak seçtik."