Chp Denizli İl Teşkilatından Kılıçdaroğlu'na Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Zafer Gönenç, partinin tüm kurumlarıyla genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olduğunu açıkladı.

Chp Denizli İl Teşkilatından Kılıçdaroğlu'na Destek
CHP Denizli İl Başkanı Zafer Gönenç yaptığı yazılı açıklamada, partide son iki gün içinde yaşanan gelişmelerin Denizli İl Örgütünce dikkatle izlendiğini belirterek, "İl yönetimi ve il başkanlığımız, 04 Kasım 2010 Perşembe günü gün boyunca yetkili kurullarımız ve örgüt yöneticilerimizle görüşmeler yapmış ve ortaya çıkan sonucu parti kanallarıyla paylaşmıştır. Ancak, özellikle Denizli kamuoyunda oluşan tereddütleri giderme ve halkımızı bilgilendirme amacıyla oluşan görüşün kamuoyuyla paylaşılması
gerekmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı ve yönetim kurulu tarafından ilçe başkanları, kurultay delegeleri, Kadın ve gençlik kolları, Disiplin kurulu, İl Genel Meclisi ve Belediye meclisi guruplarıyla yapılan görüşmeler ve toplantılar sonucunda, Denizli örgütü olarak yaşanan gelişmelerin ve ortaya çıkan durumun genel merkez tarafından kısa sürede aşılacağı konusunda hemfikirdir" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevinin başında olduğunu belirten Gönenç, şöyle konuştu: "Kendisine güvenimiz tamdır. Denizli örgütü de iktidar mücadelesinde genel başkanın arkasındadır. Zorunlu olmadıkça kurultay yapılmasına da taraftar değildir." Tek hedeflerinin 2011 seçimlerinde CHP iktidarını gerçekleştirmek olduğunu belirten Zafer Gönenç, şunları söyledi: "Enerjimiz sadece bu hedef doğrultusunda harcanacaktır. Bugün CHP'nin 3. genel başkanı merhum başbakanımız Bülent Ecevit'in ölüm
yıldönümüdür. Denizli İl örgütü olarak rahmetli Bülent Ecevit'i en derin saygıyla anıyoruz. Onun yurtsever ve onurlu duruşu, çağdaş, bağımsız ve demokratik Türkiye için verdiği mücadele bizlere ışık tutmaya devam edecektir."
(AV-HO-Y)