4 Yaşındaki Çocuğun Rastgele Açılan Ateşten Ölmesi

Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, evlerinin önünde oynarken başına mermi isabet eden ve hastanede hayatını kaybeden 4 yaşındaki kız çocuğunun ölümüyle ilgili, "Küçük kızın ölümüne neden olan merminin yapılan otopsiden sonra nereden geldiği konusunda ayrıntılı bilgiye sahip olacağız" dedi

Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, evlerinin önünde oynarken başına mermi isabet eden ve hastanede hayatını kaybeden 4 yaşındaki kız çocuğunun ölümüyle ilgili, "Küçük kızın ölümüne neden olan merminin yapılan otopsiden sonra nereden geldiği konusunda ayrıntılı bilgiye sahip olacağız" dedi.
Azcan, yaptığı açıklamada, merkeze bağlı Aşağıçiftlik Mahallesi, Kurttepe mevkisindeki evlerinin önünde bulunan traktör römorkunun üzerine oynayan 4 yaşındaki Edanur Avcı'nın başına "nereden geldiği belli olmayan mermi" isabet etmesi sonucu hayatını kaybettiğini ve olayın araştırıldığını söyledi. Küçük kızın ölümüne neden olan merminin nereden geldiği konusunda henüz ellerinde bir bilginin olmadığını anlatan Azcan, şunları söyledi:
''Maalesef nereden geldiği belli olmayan bir mermi ile küçük Edanur, yaralanmış ve 112 Acil Servis ile kaldırıldığı hastanede de ölmüştür. Bu olay ilçemizi derin bir üzüntüye boğmuştur. Merminin nereden geldiği konusunda Ankara'da yapılacak otopsinin sonucu bize ayrıntılı bilgi verecek. Bu mermi çevredeki herhangi bir alandan yada köyün yakınında bulunan 125. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığından da gelmiş olabilir. Ancak şimdi net bir sonuç elimizde yok. Aileye başsallığı ve sabır diliyorum."