Gençlerbirliği Teknik Direktörü Zumdick: Kayseri'den en az 1 puanla dönmek istiyoruz.

Gençlerbirliği'nin Alman çalıştırıcısı Ralf Zumdick, Kayserispor deplasmanından en az bir puanla dönmek istediklerini söyledi.

Üst üste aldığı 3 mağ

Gençlerbirliği'nin Alman çalıştırıcısı Ralf Zumdick, Kayserispor deplasmanından en az bir puanla dönmek istediklerini söyledi.

Üst üste aldığı 3 mağlubiyet sonrası Manisaspor'u kendi sahasında yenmeyi başaran başken ekibi Kayserispor karşılaşmasından puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Haftalık düzenlene basın toplantısında Kayserispor maçı ve takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ralf Zumdick, ''Manisaspor galibiyetinin ardından morallerin üst seviyede. Kayserispor maçında sahadan en az 1 puanla ayrılmak istiyoruz. Yenemesekte yenilmemeliyiz. Kayserispor karşısında zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Kayserispor iyi bir takım. Şuan konum olarak çok iyi bir yerde. Zor bir deplasman olacak, ancak iyi hazırlandık. Manisaspor galibiyetinin motivasyonunu eğerlendirmek istiyoruz. Futbolcularıma güveniyorum. Bu karşılaşmada en az 1 puan almak istiyoruz.'' dedi.

Thomas Doll dönemini artık geride kaldığını sözlerine ekleyen Zumdick, takımda birçok değişiklik olduğunu vurguladı. Artık kendi döneminin başladığına dikkat çeken Alman çalıştırıcı, ''Henüz 1 galibiyet aldık. Doll'un yardımcısıyken de taktik konularda etkim vardı. Şimdi detaylarla ilgileniyorum. Futbolcularım antrenmanlarda ofansif daha iyi oynayacaklarını gösterdiler. Ben de bu yönde çalıştırdım. Futbolcuların öz güveni yerine geldi.'' şeklinde konuştu.