Demirspor Kulüp Başkanı Tuncel: Kalıcı gelir için bir petrol istasyonuna ortak olmak istiyoruz

Adana Demirspor Kulubü Başkanı Mustafa Tuncel, takımı kalıcı gelire kavuşmak için bir petrol istasyonuna ortak olmayı düşündüklerini belirtti. Tuncel,

Adana Demirspor Kulubü Başkanı Mustafa Tuncel, takımı kalıcı gelire kavuşmak için bir petrol istasyonuna ortak olmayı düşündüklerini belirtti. Tuncel, "Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. Önümüzdeki sezonun açılışına kadar kulübümüz benzin istasyonu sahibi olacaktır." dedi.

Adana'daki yerel televizyonda açıklamalarda bulunan Tuncel, uzun vadede Adana Demirspor'a ayda 500 bin dolar gelir getirecek bir yapıyı oluşturmayı planladıklarını söyledi. Ligin ilk yarısında yarıştan kopmamayı amaçladıklarını dile getiren Tuncel, duruma göre devre arasında eksik gördükleri yerlere takviye yapabileceklerini kaydetti.

Bunu gerek kalmamasını umut etiklerine işaret eden Mustafa Tuncel, "Mevcut oyuncularımız beklediğimiz performansı gösterirse transfere gerek kalmaz. Genç ve kaliteli bir kadromuz var. Hocamızdan da memnunuz. Ben bu takımın başarılı olacağına, takımın gelecekteki iskeletinin bu kadrodan çıkacağına inanıyorum." diye konuştu.

Taraftarın takıma olan desteklerini sonuna kadar vermelerini isteyen Tuncel, "Taraftarımızın bu yılki yapısını çok beğeniyorum. Ben sezon başında bir maçı Şimşekler Grubu'nun arasında, bir maçı Maraton tribününde, bir maçı kapalıda izlemek istiyordum. Bunu yapamadım; ama ileride yapmayacağım anlamına gelmez. Taraftar takımına güvensin, desteğini maç boyunca sürdürsün. Kulübe zarar verecek hareketlerden de kaçınsın." dedi.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel, iyi futbolun kendisi için galibiyetten daha önemli olduğunu bildirdi. "Öncelikle taraftarı memnun edecek futbol oynamalıyız" ifadesini kullanan Tuncel, "Futbolun içinde her türlü sonuç var. Her maçta galip gelinecek diye bir kural da yok. Ancak takım mağlup da olsa taraftarın oynanan futboldan memnun olduğu bir takım istiyorum. Zaten iyi oynarsak maçlarımızı kazanırız. Sadece bazen yol kazası olabilir. Ama dediğim gibi iyi oynayan takım genellikle kazanır." şeklinde konuştu.