Ak Parti Kütahya Milletvekilleri Enerji Ve Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarlarıyla Görüştü

AK Parti Kütahya Milletvekilleri, Milli Eğitim Bakanlığı ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarlarıyla makamlarında ziyaret ederek, görüş alış verişinde bulundular.

Ak Parti Kütahya Milletvekilleri Enerji Ve Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarlarıyla Görüştü
Milletvekilleri İsmail Hakkı Biçer, Hüseyin Tuğcu ve Hasan Fehmi Kinay ilk olarak Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Esengül Civelek'i makamında ziyaret ettiler.
Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı ile yapılan görüşmelerde, Kütahya'nın milli eğitim ile ilgili sorunları bütün boyutlarıyla gündeme geldi. Kütahya'nın birçok ilçesine açılan Anadolu liseleri ve Anadolu Öğretmen liseleri başta olmak üzere, bazı ilk ve ortaöğretim okullarının bina, araç gereç, temel ihtiyaçlar, bazı okul binalarının sağlamlaştırılması, tayinler, nakiller ile ödenekler konularını dile getiren Milletvekilleri, eğitime AK Parti'nin büyük önem verdiğini, geleceğin teminatı olan öğrencilerin en iyi ortamlarda, akıllı tahtalarla, projeksiyon cihazları ve bilgisayar gibi teknik donanımlarla eğitim almalarının önemine vurgu yaptılar.
Daha sonra, Milletvekilleri Tuğcu ve Kinay, Enerji Bakanı Müsteşarı Metin Kilci ile görüştüler. Görüşmede özellikle, Kütahya'nın Emet ilçesindeki Borik Asit Fabrikası ve Eti Maden İşletmelerinin sorunları gündeme geldi.