Onur Bayraktar (Kapalıçarşı Timur) son yolculuğuna uğurlandı

Onur Bayraktar hayatını kaybetti.Onur Bayraktar 'Kapalıçarşı' dizisinde 'Timur' karakterini canlandırıyordu. Onur Bayraktar'ın dostları cenaze töreninde hazır bulundu.

Onur Bayraktar (Kapalıçarşı Timur) son yolculuğuna uğurlandı
Onur Bayraktar hayatını kaybetti.Onur Bayraktar 'Kapalıçarşı' dizisinde 'Timur' karakterini canlandırıyordu. Onur Bayraktar'ın dostları cenaze töreninde hazır bulundu..İstanbul’da önceki gün motosikletiyle geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren tiyatro sanatçısı Onur Bayraktar (31) dün ailesi ve sevenleri tarafından uğurlandı.

Üsküdar’da geçirdiği trafik kazasında ölen tiyatrocu Onur Bayraktar için ilk tören Beşiktaş’taki Akatlar Kültür Merkezi Melih Cevdet Anday Sahnesi’nde tören düzenlendi. Törene, Bayraktar’ın oyuncu arkadaşları ve yakınları katıldı. Arkadaşlarının oyuncuyla olan anılarını anlattığı törende, Bayraktar’ın oyunculuk alanında son on yılda yaptıkları, sinevizyon gösterimi ile izlenime sunuldu. Törende, Bayraktar’ın yakın arkadaşı Caner Çardarlı, şöyle konuştu: “Bu tören sadece bir cenaze töreni değildir. Onur, yine sahnededir. O, herkesin arkadaşı ve dostuydu. Twitter ve Facebook’ta yazdığı ‘Yarın uyanırız diye bile söz verme. Gün gelir, kalkamaz halde uyanamaz bedenin’ cümleleri gibi sözler her zaman olmuştur. O bir yazardı. Bu bir intihar falan değil.”

Nedim Saban da “Çok neşeliydi. Büyük bir entelektüeldi. Eli kalem tutan bir arkadaşımızdı. 31 yaşında 6-7 tane oyun yazmış, Nazım Hikmet’in oyunlarını adapte etmiştir. Kaybı Türk tiyatrosu için büyük bir kayıptır. İntihar psikolojisi falan değil. Para biriktirmişti araba almak için. Bugün almaya gidecekti. Yeni bir diziye başlayacaktı” dedi. Melih Cevdet Anday Sahnesi’nde düzenlenen törenin ardından oyuncunun cenazesi, Ortaköy Büyük Mecidiye Camii’ne getirildi. Namazın ardından, cenaze Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Onur Bayraktar’ın cenaze namazına, babası İrşat, annesi Fevziye, kardeşi Levent Bayraktar, kız arkadaşı Tuğçe Kadıoğlu, oyuncular Erkan Can, Ayça Varlıer, Sarp Akkaya, Caner Çandarlı, Ece Uslu, Doğa Rutkay, Atilla Saral ve tiyatro dünyasının tanınmış isimleri katıldı.