Kozlu Belediyesi'nin Hasta Takip Sayısı 190'a Ulaştı

Zonguldak'ın Kozlu Belde Belediyesi tarafından oluşturulan 153 Hasta Takip birimi'nin, ilgilendiği hasta sayısının 190'a ulaştığı bildirildi.

Kozlu Belediyesi Hasta Takip Merkezi Birimi Sorumlusu Cengiz Alagözoğulları, belediye tarafından oluşturulan Hasta Takip Merkezi'nin toplam 7 mahalleden 190 hastanın her türlü sağlık iş ve işlemleri ile ilgilenildiğini söyledi. Merkezi şuanda 7 mahallenin tamamında tespit edilen hasta ve bakıma ihtiyaç kişilere yardımcı olduklarını anlatan Alagözoğulları, "Şuanda en fazla hasta, merkez mahallesinden bulunuyor. Merkez mahallesinde 64, Fatih mahallesinde 38, Güney mahallesinde 22, Kılıç mahallesinde 21, Taşbaca mahallesine 17, İhsaniye mahallesinde 14, 19 Mayıs mahallesinde 14 kişi olmak üzere toplam 190 hastamız bulunuyor. Bu hastalarımızı hastane ve sağlık kurumlarındaki işlemlerinin takibinin yanı sıra hastaları nakil ve ilaçlarının teminine kadar her türlü hizmeti ücretsiz veriyoruz" dedi.
İl içerisindeki sevklerde hastaların sürekli yanında olduklarını belirten Alagözoğulları, hastaların il dışına sevki ve nakilleri konusunda da hizmete başlayacaklarını kaydetti. Alagözoğulları şöyle devam etti
"Bize müracaat etmiş olan hastalarımızın hastanelerdeki kan, film, tahlil, rapor yenileme, sakat aracı temini, ameliyat işlemleri, il içi sevkler, ameliyat malzemelerinin temini, ilaç yazdırma gibi tüm hizmetleri ücretsiz veriyorduk. Artık bu hastalarımızı, il dışına sevklerinde de yalnız bırakmayacağız."
Hastalar ise hizmetlerden memnuniyetini dile getirirken, hizmetler için Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve birim görevlilerine teşekkür etti.