Türkiye Muharip Gaziler Derneği'nden Kızılay Kars Şubesi Başkanlığı'na Ziyaret

Kars Muharip Gaziler Derneği üyeleri Kızılay Şube Başkanı Remzi Aras ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Gazileri Kızılay Şubesi önünde Başkan Remzi Aras ve yönetim kuruşu üyeleri karşıladı.
Aras, kendilerini ziyaret eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kars Şubesi Başkanı Yüksel Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Kars Kızılay Şube Başkanı Remzi Aras, her zaman gazilerin yanında olduklarını söyledi.
Remzi Aras, "Kars Kızılay Şube Başkanlığı olarak Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan Kars genelinde yaşayan ihtiyaç sahibi gazilerimize TOKİ'den ev verilmesi için talepte bulunacağız. Beni ve yönetim kurulu üyelerimizi ziyaret eden gazilerimize çok teşekkür ediyorum. Onlar bizim hem geçmişimiz, hem de geleceğimizdir" dedi.
BİZLER BU VATANDA GAZİLERİMİZ VE ŞEHİTLERİMİZ SAYESİNDE MUTLU VE HUZURLU YAŞIYORUZ
Kızılay Kars Şubesi Başkanı Remzi Aras, gaziler ve şehitler sayesinde bu vatanda mutlu ve huzurlu yaşadıklarını vurguladı.
Aras, "Bizler bu güzel vatanda gazilerimiz ve şehitlerimizin sayesinde mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Bu nedenle her zaman şahsım ve Kızılay adına onlar için ne yapsak azdır. Bende Kızılay Kars Şube Başkanlığı olarak Sayın Başbakanımızdan gazilerimize TOKİ'den ev verilmesini ileteceğim. Kars genelinde 226 gazimiz var. Bunlardan sadece 37 tanesi Muharip Gaziler Derneği üyesidir. Umarım bütün gazilerimiz bu dernek çatısı altında toplanırlar" diye konuştu.
Kızılay Kars Şubesi Başkanlığı'nı ziyaret eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kars Şubesi Başkanı Yüksel Öztürk, Kızılay Başkanı Aras ve yönetim kurulu üyelerine kendilerine ve derneklerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.
Kızılay'ın her zaman yanlarında olduğunu belirten Yaşar Öztürk; "Kars genelinde 226 gazimiz var. Bizler gaziler olarak Kars Kızılay Şube Başkalığı'ndan ve Remzi Aras'tan her zaman destek görmekteyiz. Kızılay, biz gaziler için Sayın Başbakanımızdan TOKİ'den ev talebinde bulunacak. Onun için kendilerine minnettar oluruz" şeklinde konuştu.
Daha sonra Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yaşar Öztürk, Kızılay Şube Başkanı Remzi Aras'a bir saat hediye etti.
Sıcak ortamda geçen ziyaret sonrasında Kızılay Kars Şubesi Başkanı Remzi Aras, tarafından Muharip Gaziler Derneği üyelerine yemek verildi.