ÖSYM KPSS adaylarını uyardı- 28 Kasım KPSS sınavı

28 Kasım'da KPSS sınavına girecek adayları ÖSYM uyardı. 28 Kasım 2010 ÖSY KPSS sınavı için gerekli belgeler neler? 28 KPSS Sınavı için tıklayın. İşte 28 Kasım Kpss sınavı...

ÖSYM KPSS adaylarını uyardı- 28 Kasım KPSS sınavı
2010-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-Ortaöğretim/Önlisans) 28 Kasım 2010 tarihinde yapılacaktır. Bu sınava adaylar, sınav tarihi olarak 26 Eylül 2010 tarihini gösteren Sınava Giriş ve Kimlik Belgeleri ile katılacaklardır. Bu nedenle bu belge elinde bulunan adayların ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri ile ÖSYM Bürolarından yeniden belge edinmeleri gerekmemektedir. Adaylar bu belgeleri ile 28 Kasım 2010 tarihinde yapılacak sınava gireceklerdir.

Bazı binalar veya salonlarında oluşan değişiklik nedeniyle bu yerlerde sınava girecek sınırlı sayıdaki adayın sınav yeri değişmiştir. Merkezimiz tarafından sınav yeri değişen adaylara durumu belirten bir yazı ekinde 28 Kasım 2010 tarihini gösterir yeni Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi gönderilmiştir. Sadece bu adayların 28 Kasım 2010 tarihini gösterir Belgeleri geçerli olacaktır.

Bu duyuru, bazı basın yayın organlarında çıkan asılsız haberler nedeniyle hazırlanmıştır. Değerli basınımızın, çok sayıda insanımızı ilgilendiren konularla ilgili haberlerinde daha özenli olarak Merkezimize yardımcı olmalarını temenni etmekteyiz.

Adaylara ve kamuoyuna önemle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI


ÖSYM Sakarya İl Sınav yöneticiliği tarafından 2010 Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) girecek adaylara uyarı yapıldı.

ÖSYM Sakarya İl Sınav yöneticiliğinden yapılan açıklamada; 2010-KPSS Sınava Giriş ve Kimlik belgesini (bu belgenin aslı dışındaki belgeler kabul edilmeyecektir) ve Fotoğraflı ve onaylı Özel Kimlik Belgesini (sadece nüfus cüzdanı veya pasaport özel kimlik belgesi olarak kabul edilecektir) yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Bu iki belge yanında bulunmayan aday, gerekçesi ne olursa olsun kesinlikle sınav salonuna alınmayacaktır. Yanında çanta, cep telefonu, saat, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth vb. cihazları ile kulaklık, kolye, küpe, broş, metal para gibi metal içerikli eşyalar ve her türlü elektronik/mekanik cihaz bulunan adaylar sınav binasına kesinlikle alınmayacaklardır. Sınav öncesinde, sınav esnasında ya da sınav sonrasında bina içerisinde cep telefonu veya her türlü elektronik cihaz taşıdığı tespit edilen adayın sınavı iptal edilecektir. Adaylar sınava şeffaf şişe içerisinde su getirebilecekleridir. Adaylar sınav sabahı yoğun trafik ortamını düşünerek sınava geç kalmamaları için sınav binalarına erken gitmeleri tavsiye edilmektedir. Sınavdan bir gün önce 27 Kasım 2010 Cumartesi günü sınav binaları kapalı olacak ve adaylar sınav binalarına bu tarihte giremeyecekleridir. Adaylara gönderilen 26 Eylül 2010 tarihli sınava giriş ve kimlik belgeleri bu sınavda geçerlidir denildi.