Mesleği olan, maddi gücü olmayanlara destek

Mesleği olan ancak maddi gücü olmayanlara eğitim verileceği bildirildi. İlgilenenlerin Türkiye İş Kurumu Kırşehir İl Müdürlüğü'ne şahsen müracaat etme

Mesleği olan ancak maddi gücü olmayanlara eğitim verileceği bildirildi. İlgilenenlerin Türkiye İş Kurumu Kırşehir İl Müdürlüğü'ne şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.

Türkiye İş Kurumu Kırşehir İl Müdürlüğü'nce yapılan yazılı açıklamada, mesleği olan ancak maddi gücü olmayanlara eğitim verileceği ve KOSGEB'in destek vereceği kaydedildi. İlgilenen adayların Türkiye İş Kurumu Kırşehir İl Müdürlüğü'ne şahsen müracaat etmeleri gerektiği bildirildi. Yapılan yazılı açıklamada şu hususlara yer verildi:

"En az ilköğretim okulu mezunu veya iş kurmak istediği alanda geçerli sertifikası/belgesi olan işsizler arasından eğitim durumları, mesleki deneyimleri, mali yeterlilikleri gibi kriterleri uygun olan kişilere yönelik 'Girişimcilik Eğitimi' verilecektir. Bu eğitimlerden mezun olarak kendi işini kuran girişimcilere Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nca (KOSGEB) yeni girişimci desteği sağlanacaktır. İlgilenenlerin, Türkiye İş Kurumu Kırşehir İl Müdürlüğü'ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Kamuoyuna ilanen duyurulur. Konu ile ilgili daha detaylı bilgilere 0386 213 12 20 nolu hizmet telefonlarımızdan ve kurumumuzdan ulaşabilirsiniz."