Kafkas Üniversitesi'nde Namık Kemal Yeşiltaş Törenle Anıldı

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Kafkas Üniversitesi Eğitim Fakültesi Araştırma Görevlisi Namık Kemal Yeşiltaş, yapılan törenle anlıldı.

Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Kafkas Üniversitesi adına Doktora yapmakta olan Arş. Gör. Namık Kemal Yeşiltaş 21 Kasım 2010 tarihinde kalp krizi geçirmiş ve hayatını kaybetmişti.
Hayatını kaybeden Namık Kemal Yeşiltaş, KAÜ Eğitim Fakültesi'nde öğretim üye ve elemanları ile idari personel ve öğrencilerin katıldığı anma töreni düzenlendi.
Törende ilk olarak Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Ezgi Öğe tarafından Arş.Gör.Namık Kemal Yeşiltaş'ın özgeçmişi okundu. Daha sonra Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr.Salih Otlu yaptığı konuşmasında Arş.Gör.Namık Kemal Yeşiltaş'ın son derece saygılı, hoşgörülü ve sevecen bir kişi olduğunu söyledi.
Prof. Dr. Salih Otlu; "Yeşiltaş'ın fakültemize, öğrencilerimize verecek çok şeyi vardı. Ancak aramızdan genç yaşta ayrılması bizleri derin bir üzüntüye sevketmiştir. Ailesi, yakınları, eğitim camiası ve üniversitemize başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun'' dedi.
Yapılan anma töreninin ardından genç yaşta geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Arş. Gör. Namık Kemal Yeşiltaş'ın resmi önüne karanfiller bırakıldı.Yapılan törende duygulu anlar yaşandı.