HAS Parti İl Başkanı Şahin: Büyük Kongre'ye hazırız

HAS Parti Nevşehir İl Başkanı Mikdat Şahin 33 il teşkilatını faaliyete geçirerek 28 Kasım'da yapılacak Büyük Kongre hazırlıklarını tamamladıklarını sö

HAS Parti Nevşehir İl Başkanı Mikdat Şahin 33 il teşkilatını faaliyete geçirerek 28 Kasım'da yapılacak Büyük Kongre hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Mikdat Şahin, düzenlediği basın toplantısında, HAS Parti'nin Türkiye siyasetine yeni bir ses yeni bir nefes olarak ortaya çıktıklarını söyledi.

Türkiye siyasetinde yeni bir vizyon ortaya koyacağına inandıkları için Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un başkanlığında kurulan partide yer aldıklarını kaydeden Şahin " Genel Başkanımız ortaya koyduğu performans, çizdiği vizyon ve projeleri ile Türk siyasetine yeni bir söylev kazandırmıştır. Bir ay gibi kısa bir sürede tüzüğün hazır hale getirilmesi ülkemizde bir ilktir. 33 il teşkilatımızla birlikte 28 Kasım 2010 Pazar günü Ankara Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak 1. Olağan Büyük Kongre için hazırlıklarımızı tamamlamış durumdayız." şeklinde konuştu.

Şahin, partilerinin Türkiye siyasetinde etkin bir rol oynayacağını, bunu kısa sürede herkesin fark edeceğini de sözlerine ekledi.