Hani İlçesinde Usta Öğreticilere Seminer Verildi

Hani Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce usta öğretici olarak görev yapanlara yönelik seminer verildi.

2 haftalık seminer sonrasında 30 usta öğreticiye belgeleri düzenlenen bir törenle verildi. Belge dağıtım törenine Hani ilçe Kaymakamı Özkan Demirel, eşi Berna Akman Demirel,Hani İlçe Milli Eğitim Şübe Müdürü Medeni Kayhan,Hani Halk Eğitim Merkezi Müdürü A.Baki Üçdağ, Hani Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Kenan Oruç, Hani Halk Eğitim Merkezi Müdür yardımcısı Derya Kangal ile seminere katılan usta öğreticiler katıldı.
Usta öğreticilerin evlerinde hazırlamış oldukları zengin yöresel ev çeşitlerinin de ikram edildiği gecede kısa bir konuşma yapan Hani ilçe kaymakamı Özkan Demirel, "Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce verilen seminer size vereceğim sertifika belgeleriyle sona eriyor. Sizlere yeni görevlerinizde şimdiden başarılar diliyor,hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunuyorum."dedi. Hani Halk Eğitim Merkezi Müdürü A.Baki Üçdağ ise açılan seminer ile ilgili kısa bilgi verdi. A.Baki Üçdağ, ilçede ilk defa ilçe merkezi
ve köylerde açılacak olan kurslarda görev alacak olan 30 usta öğreticiye kurs verildiğini kurs sonrasında usta öğreticiler aldıkları belgelerle mesleğe ilk adımlarını atmış olduklarını söyledi.