Vakıftan Öğrenciye Ücretsiz Saç Bakım Jesti

Kütahya Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, ilçede maddi durumu elverişli olmayan erkek ve kız öğrencilerin saç bakım masraflarının Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanacağını bildirdi.

Vakıftan Öğrenciye Ücretsiz Saç Bakım Jesti
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Vakıf işbirliği ile hazırlanan projeden yaklaşık 2 bin 500 dolayında öğrencinin yararlanacağını ifade eden Simav Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Kaymakam Yüksel Ünal, amaçlarının öğrencilere her zaman bakımlı olma davranışı kazandırmak olduğunu bildirdi.
Okul müdürleri tarafından belirlenecek maddi durumu elverişli olmayan erkek ve kız öğrencilere proje kapsamında vakıf tarafından kuponlar verileceğini ifade eden Kaymakam Ünal," Öğrenci elindeki kupon ile dilediği berber veya kuaförde saç bakımı yaptırabilecek. Dilerse ilçede faaliyetini sürdüren Halil İbrahim Kazcıoğlu Mesleki Eğitim merkezinde de saç bakını yaptırabilecek. Ücretini vakıf ödeyecek. Projenin vakfımıza maliyetinin 12 bin TL dolayında olmasını tahmin ediyoruz" dedi.
Projeden öğrencileri adına büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, "Kaymakamımız Yüksel Ünal öğrencilerimiz ile yakından ilgileniyor. Böyle bir proje hazırlayarak geleceğimizin bekçilerini kendilerine ve topluma saygılı kişiler haline getirmeyi hedefliyoruz. Hedefimize ulaşacağımızdan eminim. Öğrencilerimizin hepsi çevresine duyarlı, kendisine ve topluma saygılı bireyler olarak yetişecekler. Bundan dolayı ayrı bir mutluluk duyuyorum" ifadesinde bulundu.