DAP ile Kazakistan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işbirliği yapacak

Diyalog Avrasya Platformu (DAP) ile Kazakistan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında işbirliği memorandumu imzalandı. Başkent Astana'da imz

Diyalog Avrasya Platformu (DAP) ile Kazakistan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında işbirliği memorandumu imzalandı. Başkent Astana'da imzalanan işbirliği metni birlikte kültürel etkinliklerin düzenlenmesini ön görüyor.

İşbirliği metnini Diyalog Avrasya Kazakistan Koordinatörü Salih Akçay ve Kazakistan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Gülşara Abdikalıkova imzaladı.

İmza töreninde konuşan Bakan Gülşara Abdikalıkova, toplumların temel direği olan aile ve çocuğun gelişimi, toplum değerlerinin korunmasında, uluslararası tecrübeden faydalanmak maksadıyla DAP ile yapılan işbirliğini önemsediklerini aktardı.

DAP Koordinatörü Salih Akçay da ailenin toplumun şekillenmesinde önemli rol oynadığının altını çizdi. Salih Akçay, geleceğe sağlam fertler yetiştirmek sadece ailenin üzerine bırakılmaması gerektiğini devlet ve sivil toplum kuruluşlarının birlikte çözüm üretmesi gerektiğini söyledi.

DAP ve Kazakistan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Astana'da 'Aile ve Toplum' adlı uluslararası konferans düzenleyecek.